Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
K tomuto lékaři jsem přešel od své dětské doktorky před asi dvanácti lety. Do nedávna jsem od pana Kudielky nepotřeboval nic jiného než preventivní prohlídky do zaměstnání a tak nějaké hodnocení nebylo na místě, ale události posledních dvou let mě donutily lékaře změnit a napsat toto varování pro případné další oběti jeho neschopnosti a neznalosti.
Podle mého názoru je to velmi špatný lékař, který posílá pacienty na zbytečná vyšetření a co je horší, nedokáže ani výsledky těchto vyšetření vyhodnotit správně. Na základě svojí neznalosti potom chybně informuje pacienty o jejich stavu a zbytečně je tím stresuje a nutí vyhledat opravdového doktora.
Jako příklad uvedu vyšetření srdce ultrazvukem, které jsem absolvoval a vyšetřující lékař i kardiolog mě informovali, že mám srdce v naprostém pořádku.
Jednou z hodnot naměřených ultrazvukem je takzvaná ejekční frakce, kterou jsem měl 66 procent. Nebudu vás zatěžovat výkladem tohoto pojmu, jen dodám, že ideální ejekční frakce se pohybuje v rozsahu od 55 do 75 procent. Moje hodnota byla tedy téměř dokonalý ideál.
Pan Kudielka si při poslední preventivní prohlídce vzal do ruky zprávu z výše uvedeného vyšetření srdce a povídá : ejekční frakce 66 procent, hmmm to není zrovna mnoho...
Málem jsem se rozesmál, ale pak jsem si uvědomil, že stav jeho znalostí je spíš k pláči.
Podobných příhod bylo několik, ale abych nezdržoval, tak poslední kapka byla angína, kterou jsem prodělal nedávno. Začalo to bolestí v krku a když se můj stav nelepšil ani po šesti dnech, navštívil jsem tohoto " odborníka ", předepsal mi léky na kvasinkovou infekci, které na průběh mého onemocnění neměly žádný vliv. Po dalších třech dnech, kdy jsem už bolestí nemohl vydržet jse zašel rovnou na ORL, kde mi okamžitě předepsali silná antibiotika, která si s nemocí poradila asi za pět dní.
Díky panu Kudielkovi jsem si užil nejhorší angínu, kterou jsem kdy měl.
Chromková
Je to už dlouho,ale ještě jsem nezapomněla jak mě pan doktor vyhodil z ordinace a práskl mi před očima dveřmi.......tuším že čekal revizního lékaře,byl značně nervozní a přesto že jsem byla domluvena se sestřiškou po telefonu že se mohu dostavit........důležité potřebné jedno razítko mi do práce nedali...Navíc mě pomluvili před mojí nadřízenou že jsem se nevhodně chovala,což nebyla pravda...Sama jsem z oboru,hrozné....Dodnes si pamatuji a nenechala bych se od pana doktora ani vyšteřit...
jeho pacientka
Dlouhá léta jsme s manželem pacienti p. doktora a vždy spokojeni, je milý, vstřícný, zkrátka náš
Wolffová
K panu doktorovi jsem přestoupila od Dětského lékaře.
Dnes je to asi tak osm let a nemohu na pana doktora říci špatného slova. Vždy objetavě vysvětlil vše, co jsem chtěla vědět, nebo čemu jsem nerozuměla, vylečíl vždy každou nemoc bez toho, aniž by se mi vrátila zpět.
Myslím si, že bude jednou škoda, až pan doktor přestane ordinovat a budeme si muset zvyknout na jiného. Náš pan doktor je jednoznačně velice dobrý člověk a ještě lepší lékař.