Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Max Vital
Velice ochotný a milý pan doktor. Pan doktor mne neváhal ošetřit i přesto, že se blížil konec ordinačních hodin. Mohu vřele doporučit!
pacient
Lékař působí velice zmateně, jeho vyšetření i doba v čekárně jsou příliš dlouhé. Nevěří svým vlastním diagnózám. Osobně bych se bál nechat se u něj vyšetřit či ošetřit.
nespokojený pacient
Lékař nedodržuje ordinační hodiny, ráno začíná o hodinu déle, odpoledne také, působí dojmem zmatenosti a požití nějakých látek či alkoholu. Už budu chodit pouze do vedlejší ordinace Mudr. Tylšové, tato lékařka je opravdu odborník.
Můj dojem je velmi pozitivní, milý pan doktor, ošetřil i po ordinační době a jěště zarecitoval pár básniček a prohodil pár citátů, ale hlavně ošetřil důkladně a ještě poradil při komunikaci s pojištovnou a případné bolestné. Velmi vstřícný a důkladný. Chce si to, ale vyhradit dostatek času, to je pravda :)
Milý a důkladný. Leč s permanentně otrávenou, sekýrující a úsečnou sestřičkou.
Velice pečlivý - člověka může zarazit celková pomalost, poněkud svérázné vyjadřování a všudypřítomný nepořádek. Ale svoji práce dělá důkladně a to je podstatné. Nenechala jsem se vyděsit sekýrnickou sestrou a docela se to vyplatilo.
Byla jsem u pana doktora s ošklivou spáleninou, která se nehojila. Pan doktor byl sice trochu pomalejší, ale ochotný a hodný. Ošetřil mě bez objednání a okamžitě, i když bylo chvilku před koncem ordinační doby. Dokonce mi se sestřičkou dali vše potřebné na převazy, abych nemusela do lékárny.
pacient
Doporučuji, se zákrokem jsem spokojen, dobrá komunikace, pan doktor rád poradí.
S doktorem Kucirkem jsem byl spokojen, byla s nim prijemna komunikace o problemech spojenych s diagnozou i mimo ni. Nevnucuje pacientovy zbytecnosti jako jsou dodatecne lecby nebo leky, kdyz si mysli, ze to pacientovi nepomuze.fd
Je to takovy typicky roztrzity profesor. Pusobi na me velmi legracne, ale s mymi problemy mi pomohl (vykloubene rameno). Mozna je trochu pomalejsi, ale spis rozvaznejsi. Je u nej vic lidi nez vedle u konkurence, proto se dele ceka.
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze