Individuální psychoterapie • 1 000 Kč
Partnerská psychoterapie • Od 1 500 Kč
Psychologické poradenství • 500 Kč
Online psychoterapie • 800 Kč
Způsoby platby: Bankovní převod
Převodem na účet. Do zprávy pro příjemce zadejte své jméno a datum konzultace. To je vše. Děkuji za důvěru.
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Ostatní služby
Psychologické poradenství
500 Kč
Tereza
Kristýnu vřele doporučuji.
Je nesmírně empatická a umí vytvořit prostředí, kde se už od začátku dobře mluví i o méně příjemných věcech. Je mi sympatický její přístup na pomezí terapie a koučinku. Vede mě k tomu se nad problémy nejen zamyslet, ale taky je aktivně řešit. To všechno dělá opravdu citlivě a s rozmyslem. Mám pocit, že mě každá terapie s Kristýnou osobnostně posouvá a pomáhá mi najít způsoby, jak řešit těžké situace v každodenním životě.
Navíc se s ní jednoduše komunikuje a je to celkově velmi sympatická a zajímavá osoba.
Eliška
Kristýna je skvělý posluchač. Její schopnost naslouchat a vcítit se do mé situace mě uklidňuje. Nikdy se necítím souzená. Naopak mám vždy pocit přijetí a respektu, bez ohledu na to, jaká témata s ní řeším nebo probírám. Nejenže mi pomáhá porozumět svým emocím a překonat obtížné situace, ale také mi poskytuje nástroje a strategie, jak se vyrovnat se stresujícími situacemi ve svém životě. JJsem vděčná za to, že mám možnost pracovat s ní pracovat. Její profesionalita, empatie a schopnost vytvořit prostředí bezpečí a důvěry mi pomáhají projít obtížnými časy a vyrovnat se s emocionálními výzvami. Doporučuji každému, kdo hledá podporu a porozumění ve své cestě k duševnímu zdraví a osobnímu rozvoji.
Markéta
Milá a empatická terapeutka, která mi již v mnohém pomohla a to během pár sezení.
H. K.
Citlivý přístup, snaha porozumět problému komplexně a do hloubky. Během sezení panovala příjemná atmosféra.
M.K.
Naše sezení mě moc baví. Je to pro mne ideální kombinace terapie v osobní rovině i koučování do profesionálního života. Schopnost naslouchat, citlivý přístup a profesionalita je samozřejmostí. Vřele doporučuji.