V Jámě 1, Praha

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Ostatní služby

1 200 Kč

Mgr. Kristýna Matoušová

Jmenuji se Kristýna Matoušová a jsem psycholožka a terapeutka věnující se psychoterapii dospívajících a jejich rodinám. Dva roky jsem se spolupodílela na vedení skupinových, individuálních a rodinných terapií na Denním stacionáři pro adolescenty při Všeobecné fakultní nemocnici v Praze a 1. Lékařské fakultě Univerzity Karlovy. Nyní pracuji jako psycholog ve zdravotnictví na Klinice pediatrie a dědičných poruch metabolismu VFN v Praze a 1. LF UK, v Centru komplexní péče o děti s perinatální zátěží a v ambulanci Interse Praha (ambulance psychiatrie a klinické psychologie). Rok jsem pracovala jako školní psycholožka na ZŠ Stará Boleslav. Mám hotový akreditovaný komplexní psychoterapeutický výcvik vedený MUDr. Františkem Matuškou. Nad rámec studia jsem absolvovala akreditovaný kurz Psycholog ve zdravotnictví. Ve své práci se dále vzdělávám a pravidelně docházím na supervize.

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Kristýna Matoušová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor