Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Poradenství pro rodiče
Psychoterapie dětí a dospívajících
Rodinná psychoterapie
Beze jména
S manželem jsme se rozhodli navštívit manželskou poradnu, kde jsme měli to štěstí být přiděleni paní Mgr. Marsové. Její vhledy nám už na prvním sezení pomohly chápat celou situaci v širším kontextu a postupem času jsme se dostávali ke kořenům našeho problému.
Milé vystupování, ohromující empatie, konstruktivita. Z každého setkání s paní Mgr. Marsovou jsme odcházeli obohaceni o nový pohled na věc. Jsme jí velmi vděčni, že nás provedla náročným obdobím a pomohla nám s obnovou jednoho ze základních pilířů vztahu - důvěry.
I.K.
Prožívaly jsme s dcerou velmi těžké náročné období. Potřebovala někomu věřit a svěřit se. Sice jsme bohužel moc návštěv nestihly, ale po několika návštěvách jsme to naštěstí už ani nepotřebovaly. Získala si dceru svým profesionálním přístupem, absolutně jí věřila a na další sezení se vždy těšila. Stále vzpomínáme v dobrém a věříme, že už pomoc potřebovat nebudeme. A i kdyby, víme kam se obrátit.
Monna
Maximální spokojenost ,milá a příjemná. Vždy pomohla, poradila, rozebrala daný problém .Moc mi v životě pomohla těšila jsem se, na každou návštěvu a vždy jsem se po setkání cítila lépe .
Anonym
Obrovská spokojenost. Vždy vás pochopí a poradí. Cítila jsem se zde chápána a neodsuzována. Je velmi sympatická, chápající a vždy se vám snaží ukázat nejsnazší cestu, jak snadno daný problém vyřešit. Vždy jsem odcházela se skvělým pocitem a s vírou v to, že se daný problém vyřeší a vše bude zase dobré.
Anonym
Velmi milá, sympatická, chápající, trpělivá, empatická. Nechá prostor pro vyjádření svých pocitů, zároveň se zeptá, citlivě navede na vhodné řešení. Dodá naději, že se problémy mohou vyřešit. Odcházela jsem vždy s dobrým pocitem.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně