www.ridente.cz
Studium:
Vyšší odborná zdravotnická škola Alšovo nábřeží 6, Praha 1, obor Diplomovaná dentální hygienistka (2012)
3. Lékařská univerzita Karlova v Praze, obor Veřejné zdravotnictví (2016)
Praxe:
Asistence při ošetření mikroskopem a stomatochirurgie MUDr. Hana Zallmann, dentální hygiena v Praze. Dentální hygiena v Medicentru Beroun.
Zaměstnání:
Stomatologie Šedivá Štěpánka
Dentální hygiena Bc. Kristýna Kohutová, DiS. vlastní praxe
Semináře:
Pravidelné školení pro dent.hyg.
Vinohradské dentální dny, Pražské dentální dny.
Školící centrum Kladno-doc. MUDr. Dřízhal Ivo, CSc.
Bělení zubů • Od 4 300 Kč
Dentální hygiena • Od 1 290 Kč
Dětské ošetření, prevence kazů • Od 550 Kč +4 Více
Odstranění pigmentací • Od 300 Kč
Odstranění zubního kamene • Od 990 Kč
Poradenství s domácí péče
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Dentální hygiena - celkové ošetření (cca 50-60 min. • 1 290 Kč
Dentální hygiena u dětí do 15 let (30-40 minut) • 700 Kč
Domácí bělení • 4 300 Kč +1 Více
RECALL - běžný termín dentální hygieny 30 až 60 minut • 990 Kč
Dentální hygiena - celkové ošetření (cca 50-60 min. • 1 290 Kč
Dentální hygiena u dětí do 15 let (30-40 minut) • 700 Kč
Domácí bělení • 4 300 Kč +1 Více
RECALL - běžný termín dentální hygieny 30 až 60 minut • 990 Kč
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Bělení zubů
Od 4 300 Kč
Dentální hygiena
Od 1 290 Kč
Bc. Kristýna Kohutová DiS / Ridente.cz
Dentální hygiena - celkové ošetření (cca 50-60 min.
1 290 Kč
1 290 Kč
Bc. Kristýna Kohutová Dis / Ridente.cz
Dentální hygiena u dětí do 15 let (30-40 minut)
700 Kč
990 Kč
Zubní šperky
Od 1 000 Kč
Irena Biela
Práce jí velmi baví, takže stoprocentní ošetření a přístup k pacientům. Objednávky pacientů vyřizuje ještě po v ordinační době. Takže si myslím že se jí nemá co vytknout.
kamila.kohoutova
Velmi profesionalni a take hlavne lidsky pristup, ochota vse vysvetlit, poradit. Se svymi zdravotnimi problemy jsem se dlouho stydela (a bala) navstivit zubare, nicmene muj celkovy dojem je takovy, ze dalsi navstevy se uz nebudu obavat ani se stydet. Zakrok byl velmi citlivy, dopredu jsem vedela co se bude dit.
Po zakroku nasledovala konzultace, pri ktere jsem nemela pocit, ze jsem dalsi z mnoha, nebo ze zdrzuji. Moc dekuji za individualni pristup a trpelivost se mnou, rozhodne doporucuji.
bapo
U slečny jsem při několika návštěvách pocítila poměrně velkou proměnlivost nálad. Při poslední návštěvě mě několikrát urazila. Nejsem vztahovačná, ale myslím, že se to rozhodně neslučuje s profesionalitou. Přiklonila bych se přesto k názoru, že je z těch pečlivějších. Klientelu si však evidentně nesnaží svým přístupem k práci udržet.
Bc. Kristýna Kohutová
Dobrý den, myslím si, že klientelu se rozhodně snažím udržet, za vše mluví ma ochota objednávat v různou pracovní dobu, individuální přístup, vylepšování postupů, volání na zmeškané hovory i o víkendu apod.Při této práci je vždy důležitá komunikace mezi klientem a ošetřujícím a reakce vždy na místě a situaci neprodleně řešit.Někoho urážet nemám za potřebi. Čtenářům doporučuji brát na zřetel skutečné příspěvky, anonym může být i člověk kterého jsme ani neošetřovali. S pozdravem Kohutova.
Patrik
Velmi pečlivá dentální hygienistka, dobré ordinační hodiny, empatický přístup, lidské ceny, cítím se v její péči v bezpečí, vůbec se nebojím.
Tereza Poláková
Velmi ochotná a vstřícná slečna, vše vysvětlí. Termín jsem dostala velmi brzy, což mi vyhovovalo. Určitě k ní opět půjdu.
Lucas
Milá, příjemná s profesionální přístupem a naučnými rady pro zdravé čištění zubů, dobré ordinační hodiny, rychlé termíny
Odpovědi
61 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den,jsem 5let léčena Alendronat,nyní 3 měsíce vysazen chci zavést zubní implantáty má mi být aplikovaná injekce Prolia,dotaz počkat s Prolia až po zavedenï implantátů.Dékuji za odpovéd.
Dobrý den, vše musíte konzultovat se svým ošetřujícím lékařem.
Dobrý den, i přesto, že si čistím důkladně zuby 2x denně (večer dokonce single kartáčkem a mezizubním kartáčkem), z ničehonic jsem si všimla, že u některých dolních zubů se mi vytvořili hnědé skvrny ( nejvíce u dásní či v záhybech). Polekalo mě to, jelikož si zuby čistím opravdu důkladně a nikdy jsem toto neměla. Jedná se o kaz, nebo jen nějaké skvrny od kávy? Děkuji
Věštění z křišťálové koule mi nikdy moc nešlo. Nicméně může jít o tzv klínové defekty čili moc dřete a nebo pigmentové skvrny. Navštivte dentální hygienistku a poraďte se. Kristýna