Více zde: www.kratkaterapie.cz
Psychologické konzultace
Psychoterapie
Jak fungují ceny?
PŠ
Po prvním sezení u paní doktorky se synem máme velmi dobrý pocit, vidíme snahu pomoci a lidský přístup k dětské duši. Těšíme se na další sezení.
Doporučuji, spokojenost. Dcera je velmi nadšená a terapie jí velmi pomáhá.
Lenka K.
Mimo nesporné odborné znalosti oceňuji především to, že každé jednotlivé sezení má vždy v rámci dlouhodobější terapie svůj cíl a konkrétní výsledek nebo alespoň posun o kousek vpřed.
T.H.
Centrum Velké Popovice, parkování na ulici, příjemné prostředí ordinace, komunikace skvělá, příjemná, účelná, upřímná.Objednání do měsíce. Doporučuji
Zdeněk S.
Za mne naprostá spokojenost, příjemné prostředí, profesionální přístup paní doktorky. Mohu jen vřele doporučit.
P.K.
Nemám žádné námitky.S terapií velká spokojenost. Paní doktorka je velice milá vstřícná a ohleduplná.
J.P.
Paní doktorka je milá, empatická a ochotná pomoci. Terapie probíhají v příjemném prostředí. S komunikací mimo hodiny také nebyl žádný problém.
JK
Empatický přístup. Pomoc v životní situaci. U mě osobně paní doktorka vyslechla a vhodnými dotazy nasměrovala k lepšímu přístupu a náhledu.
M.Z.
Vždy z návštěvy odcházím se srovnanými myšlenkami a dobrým pocitem, že se moje léčba posouvá vpřed. Líbí se mi také velká snaha perfektně porozumět všemu, co říkám a zpětná vazba.
Nikol
Paní doktorka je vlídná, příjemná a empatická. Její snaha porozumět problému a doptávat se vedla k velmi rychlé pomoci. Cítila jsem úlevu už po pár sezeních. Jsem nesmírně spokojená a můžu vřele doporučit.