Absolvované kurzy a vzdělání:
2012 – 2017 studium na PVŠPS, jednooborová psychologie
2012 – 2016 sebezkušenostní výcvik v komunitní a skupinové psychoterapii v daseinsanalytickém směru
2014 tréninkový program Koučování
2018 konference 1000 podob krizové intervence
2018 – 2020 výcvik ve výkladu snů v DA
2019 odborná příprava v oblasti posttraumatická péče na základě metody Critical Incident Stress Management
2019 vzdělávací program Psychologická první pomoc
2019 – 2020 kurz k užívání metody Minnesota Multiphasic Personality Inventory - 2
2019 – 2022 Tříletý teoretický daseinsanalytický seminář
2020 kurz Zpětná vazba jako součást psychologického vyšetření
2021 kurz Psychological First Aid
2021 – 2023 seminář Rozhovor v psychoterapii (probíhá)
2021 – 2023 výcvik v Rorschachově metodě (probíhá)
2022 kurz LJI – Leadership Judgement Indicator
Co nabízím?
Ve své soukromé praxi se věnuji zejména individuální práci s dospělými a adolescenty. Témata, se kterými se na mě můžete obracet jsou různá. Nejčastěji mě ale klienti kontaktují v situacích, když:
- prochází náročným obdobím/krizí
- prožívají vnitřní nepohodu, stres, skleslost, zmatek, úzkost
- když se trápí ve vztazích s rodinnými příslušníky, partnery a dalšími blízkými osobami
- se přestávají orientovat v nejrůznějších problémech a prožitcích
- se jim nedaří a neví, jak dál
- se pokusili vypovídat se ze svých problémů někomu blízkému nebo známému a nepomohlo to
- zažívají těžkosti v pracovní oblasti
- cítí, že nezvládají svou práci, své vztahy s kolegy a blízkými
- chtějí najít nové způsoby zvládání svého života a májí zájem o hlubší pohled na sebe.
Nabízené formy konzultací:
- psychologické poradenství
- individuální terapie
- první psychologická pomoc
Psychologické poradenství a terapie
V rámci studia jsem absolvovala pětiletý sebezkušenostní výcvik v komunitní a skupinové psychoterapii v daseinsanalytickém směru. Terapii vnímám jako společné úsilí terapeuta a klienta porozumět jednotlivým autentickým zkušenostem klienta. Věřím, že terapie vede k většímu pochopení nás samých i světa okolo a významně zvyšuje kvalitu života. Ve své vlastní praxi se co nejvíce snažím o vytvoření bezpečného prostoru plného vzájemného respektu, důvěry a otevřenosti pro sdílení a prožívání všeho, co k životu patří. Snažím se o co nejlepší kvalitu poskytovaných služeb. Z toho důvodu pracuji pod supervizí. To znamená, že svou práci konzultuji s dalšími zkušenými terapeuty.
Podmínky zrušení konzultací:
Naplánované sezení je třeba zrušit vždy nejpozději 48 hod. před jeho začátkem. Zrušení je možné provést telefonicky či e-mailem. V případě nenahlášení omluvy ve výše uvedeném časovém rozmezí, hradí klient poplatek 1000,- za nevyužitou rezervaci kapacity v terapii. Děkuji za pochopení a respektování uvedených podmínek.
Individuální psychoterapie (50 minut) • 1 000 Kč
Psychologické konzultace • 1 000 Kč
Psychologické poradenství • 1 000 Kč +2 Více
Psychoterapie dětí a dospívajících • 1 000 Kč
Relaxace • 1 000 Kč
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Nejčastěji hledané služby
Individuální psychoterapie (50 minut)
Psychologické konzultace
Psychologické poradenství
Ostatní služby
Psychoterapie dětí a dospívajících
Relaxace
Jak fungují ceny?
L.S.
Byla jsem naprosto spokojená s péčí,kterou mi pani Kristýnka věnovala. Profesionálni přístup. Pomohla mi se zbavit mého strachu. Nasměrovala mě správným směrem. Díky Kristýnce se cítím lépe. Určitě mohu jenom doporučuji.
A.P.
Dobře vedená terapie, snaha pomoci a pochopit moje myšlení a pocity, příjemné, že jsem viděla, že se nad tím co říkám zamýšlí, mnoho AHA momentů
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze