Obsahem péče, kterou poskytujeme v naší zubní ordinaci je zhotovení "bílých" fotokompozitních výplní, moderní bezbolestné strojové ošetření zubních kanálků, zavedení zubních implantátů systému Bioniq, vysoce estetické protetické práce , extrakce zůbů a mnoho dalších služeb.
Ostatní služby
Běžný termín
Ortopantomogram
600 Kč
Ošetření kořenových kanálků
Od 2 500 Kč
Alena Doležalová
Paní doktorka Zajceva je vynikající a precizní zubařka. Necítím ani vpich jehly k umrtvení. Chodím k zubaři doslova ráda :). Toto by mě v životě nikdy ani nenapadlo, že vůbec něco takového možné je.... Ale ano, je!
Lucie B.
Díky paní doktorce jsem se zbavila strachu ze zubaře, věnuje se Vašemu chrupu pečlivě, vždy vše dostatečně vysvětlí a navíc oceňuji i laskavou péči o malé pacienty při preventivních prohlídkách...
G.B.
Pani doktorku znám již spoustu roků a je stále stejná...věnuje se klientovi,vše vysvětlí a i když se člověk ptá laicky,tak má pro něj trpělivost a to vždy s úsměvem...
Děkuji Giuseppe Brezina
Strnadová
Nejlepší ve všech směrech, škoda, že jsem ji neznala již dříve, ušetřila bych spoustu nesnesitelných bolestí. Strnadová
Houžvičková H.
Paní doktorka byla velmi profesionální,vstřícná,pečlivá a opravdu milá.Neměla jsem dosud to štěstí potkat takového zubaře.Navíc jsem získala pocit příjemného až nelékařského prostředí,kde se na pacienta nespěchá.Ještě jednou paní doktorce i paní laborantce děkuji za skvěle odvedenou péči Houžvičková
malikova37
Paní doktorka je vážně výborná - jsem ráda, že jsem se k ní dostala. Po zkušenostech s jinými zubaři, kdy byly ošetření utrpením jsou návštěvy u ní relax .
Mgr. Eva Langerová
Paní doktorka je výborný, chodíme k ní celá rodina již několik let. Umí a je příjemná. Díky za ni.
Langerovi
OLČA OLINA
Super paní zubařka i sestřička.Profesionální a hlavně i lidský přístup.kvalitně odvedená práce,ochota, a jak už jsem psala,lidskost. Nejlepší péče,jakou jsem kdy zažila. Olga K.
Irena Tesařová
Zatím jsem byla u paní nebo slečny zubařky 3x a jsem velmi spokojená. Injekci na umrtvení jsem skoro necítila, škoda,že nepřibírá nové pacienty, byla bych ráda,kdyby k ní mohla chodit celá moje rodina i s vnoučaty.
Jakub G.
Paní zubařku může jen doporučit! Jedna z nejlepších, co můžete najít. Vysoká profesionalita, skvělý lidský přístup, vždy vše bezbolestné. Obrovská pečlivost, paní zubařka mi vždy pomohla od bolesti a nikdy jsem se nemusel bát, že mě něco bude znovu bolet. Takový přístup, jak k pacientovi, tak k práci je opravdu NADSTANDARTNÍ. Nesetkal jsem se nikdy s tak obrovskou pečlivostí a tak skvělým přístupem. Lepší zubařku bych už nenašel. A ani nehledal. Paní zubařka je navíc usměvavá, příjemná a díky tomu se necítíte jako u zubaře a nemusíte se bát, že by se něco pokazilo, protože paní zubařka je prostě PROFESIONÁL. Věrný pacient, Gajdošík J.
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Mladé Boleslavi
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Mladé Boleslavi