Stomatologická ordinace
Mazurská 2/484, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Paní doktorka nás pacienty nejprve usadí, do křesla. Potom na nás spustí, své profesionálně a lidsky podané informace. Následně nás zpracuje, tak, abychom mohli jako opět zdraví lidé rozdávat úsměvy a radost kolem, protože nám ty naše zoubky slouží. Vřelý dík, paní doktorko. Jste žena na svém místě.

Díky paní doktorce jsem se přestala bát vyšetření na zubním. Než něco udělá, vysvětlí proč, dá možnosti výběru. Jsem maximálně spokojená.

výborná a vždy ochotná lékařka, vynikající odbornice

bezkonkurenčně nejlepší-vždy s úsměvem na tváři-vše ochotně vysvětlí.ukáže.Tato sympatická . příjemná a pohodová profesionálka mě za ta léta co k ní docházím dala dohromady nejen zuby ale i moje psycho-přesvědčila mě o tom že zubař není nepřítel,že je to človíček,který mě chce pomoci-jen záleží na přístupu a profesionalitě.Dnes se ke SVÉ zubařce přátelé těším ,protože na 100% vím že z ordinace vyjdu s úsměvem a bez bolestivých grimas s tím že si zaškrtnu další termín návštěvy MÉ SUPERZUBAŘKY. Opravdu zcela upřímě DOPORUČUJI !! Kristínko-děkuji že jsi!! :-))

Z

Mohu jen vřele doporučit....Profesionálka , vždy je mi vše vysvětleno,
doplněno o skvělý přístup. Během posledních patnácti let jsem měnil bydliště
pětkrát v různých městech. Tady jsem se setkal s bezkonkurenčně nejlepší péčí.
Zjednodušeně řečeno: "Díky Vám se už zubaře nebojím".

Kristinka je nase slunicko. Od doby co chodim k ni, zubare se nebojim. Vzdy s dobrou naladou, prijemnym vystupovanim, veselou prihodou a skvelym pristupem. Chodime k ni cela rodina a jsme opravdu moc spokojeni. Clovek na spravnem miste. Takovych doktoru by to chtelo v nasem zdravotnictvi vic!! Kristino dekujeme!!!

Skvělá, ochotná lékařka... A abych citoval klasika: "V řemesle se vyzná a co udělá, to je lidem pro radost...".