Ráda Vám pomůžu!
Z návštěvy ordinace nemusíte mít žádné obavy. Společnými silami jistě najdeme způsob, jak o Vaše zuby pečovat na jedničku.
Těším se na Vaši návštěvu.
Vzdělání
Devident s.r.o., Štěchovická 8, Praha 10 - Strašnice
Mudr. Alice Matlová, Plzeňská 97, Praha 5 - Smíchov
Mudr. Petr Hach, soukromá praxe, U Družstev 10, Praha 4 - Pankrác
Kurzy a školení
Registrovaná dentální hygienistka s osvědčením k výkonu zdravotnického povolání bez odobného dohledu v oboru dentální hygienistka
Členka asociace dentálních hygienistek ČR
Vinohradské dentální dny
Odborné konference ADH
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
500 Kč
Vstupní návštěva/předškolní děti
300 Kč
Hygiena za 20 min a dalsi
Ked som zacala chodit k pani Bendlovej, zubma hygiena trvala 40 min a postupne sa skracovala. Dnes trva hygiena u pani Bendlovej 20 min, clovek sa citi ako v tovarni, chapem, ze chce denne vybavit co najviac ludi, bohuzial na ukor kvality, pohodlia a pocitu, ze som dalsi clovek v kresle …. inac mi vysla vzdy v ustrety s terminom . Znami, ktori k nej chodia maju podobny pocit. Skoda!
Ilona
Skvělý. Nemám co vytknout, ač mi zubní hygienu dělá moje zubařka v rámci prevence, tak takhle dokonalý jako od paní Bendlové jsem to nikdy neměla. Šestiletá dcera trpí naprosto hysterickou fobii ze zubaře, byť jsme ji nepremluvily k čištění, chci tam s ni chodit pravidelně už jen proto, že přístup paní Bendlové je naprosto úžasný a věřím tomu, že si díky ní dcera brzo uvědomí, že ne každá návštěva křesla musí být nutně hrůzyplná a bolestivá. Těším se na příště. :)
Michaela
Paní Bendlová je úžasná. Milá, trpělivá, pečlivá, vše moc hezky vysvětlí. Moc děkuji a doporučuji! :-)
L.B.
Kristina je veľmi milá a dôkladná. Všetko vysvetlí a poradí, čo a ako je treba zlepšiť. Atmosféra je príjemná a rada sa ku nej vraciam :)
KG
Velmi příjemná hygienistka, šikovná, pečlivá, ordinace velmi pěkná, čistá. Mohu jen doporučit. Nejlepší dentální hygiena vo jsem kdy zažila.
Karolína
Velice příjemná a usměvavá paní. Vysvětlí, poradí, ukáže... na dentální hygienu navíc myslí za vás, takže vám vždy včas připomene, kdy už by vaše zuby opět potřebovaly pořádně vyčistit :-)
Martina
K paní Kristině je radost chodit. Nejen že se usmívá i v pátek v šest navečer, ale celková atmosféra u ní v ordinaci je uvolněná a příjemná. Nehledě na spokojenost s výsledky dentální hygieny, které jsou perfektní.
Určitě všem vřele doporučuju.
M.
Upravit nebo spravovat profilDentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Dentální hygenisti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze