Jsem lékař se specializací Ortopedie a Traumatologie pohybového ústrojí léčící podle nejmodernějších trendů a poznatků světové ortopedie. Specializuji se především na Artroskopické výkony včetně rekonstrukčních, ortopedie nohy a endoprotetiku velkých kloubů,léčba artrózy a další.

Medicoms Náměšt na Hané

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Ostatní služby

Z
Umístění: Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný

Chtěl bych velice poděkovat panu doktorovi Holibkovi za skvělý a profesionální přístup při mém úrazu na motokrosových závodech, kde jsem si vykloubil klíční kost, a byla nutná operace. Ta se povedla na výborno a já jsem za 6 týdnů mohl opět trénovat. Vše šlo velmi rychle, chválim i lidský přístup. Za mě 100%

E
Umístění: Medicoms Olomouc injekce

Pan doktor Holibka je excelentní lékař, opakovaně k němu chodíme s celou rodinou a vždy pomůže, mé dlouhodobé potíže s bolestmi šlach a kloubů se podařilo vyřešit až mu. Podotýkám, že jsem prošla rukama několika specialistů ortopedů, ale až Pan Doktor mě precizně vyšetřil, odhalil příčinu a pomocí precizní aplikace krevní plasmy do různých části těla vyřešil moje bolesti a vrátil mě zpět do bezbolestného života. Vřele doporučuji !
Moc děkuji Pane Doktore!

Umístění: Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný

Výborný doktor. Ihned věděl co mám s kolenem to se potvrdilo na magnetu. Rychle mě vyléčil bez nějakých komplikaci. Jsem mu vděčný za jeho práci.

Umístění: Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný

Dne 26.srpna 2024 jsem prodělal u pana doktora operaci levé kyčle. Velice jsem spokojen se vším co k operaci patří. Pan doktor je perfektní ortopéd a takových jako je on, naše zdravotnictví potřebuje.

Umístění: Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný

Celková spokojenost s vyšetřením, s operací i pooperační péčí. Doporučuji

Umístění: Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný

12.6.2024 jsem byla na operaci TEP u MUDr.Radomíra Holibky. Už celkem 4x mi dělal obě kolena meniskus a vždy bylo vše perfektní. Není tomu i jinak teď po TEP levého kolene. Teď jsem 3 měsíce po operaci a vše je jak má být. Chodím bez holí a v noci nemám žádné bolesti. Jizva je úplně perfektní,záviděli mi ji i v lázních jak je krásně zašitá. A tímto se dostávám i k MUDr. Kristiánu Holibkovi. Ten asistoval a má na svědomí tu perfektní jizvu. Moc,moc oběma děkuji jejich ortopedický UM je skvělý a profesionální. Ať i nadále jste tak úžasní a perfektní ve své práci. Děkuji Dita Dvořáková

T
Umístění: Medicoms Olomouc ortopedické konzultace

Výborná péče. Odborník, který mi skvěle vysvětlil, jak bude probíhat léčba. Po profesionálním přístupu jsem se mohl brzy vrátit zpět do plné fyzické aktivity. Mohu jen doporučit.

Umístění: Medicoms Olomouc ortopedická chirurgie

Naprostá spokojenost.
Profesionální, ale zároveň lidský přístup. S ničím nebyl nikdy problém. Díky

Umístění: Medicoms Olomouc diagnostické vyšetření

mladý, erudovaný,empatický takové lékaře potřebujeme

Umístění: Ortopedie Vojenská nemocnice Olomouc Jiný

Byl jsem velmi spokojen,mohu doporučit.
Děkuji za vše..