Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Z
Umístění: Poliklinika Zelený pruh - Medicon Jiný

Za mě zatím nejlepší zubař, (je mi 38 a už jsem byla u hodně zubařů v Praze i na Moravě). Moc toho nenamluví (ale to mě osobně vyhovuje, hlavně že si nepovídá se setrickou zatímco mě ošetřuje, to mě vždy u ostatních iritovalo) ale na druhou stranu když se ho člověk zeptá aby mu vysvětlil co a jak, tak to opravdu vysvětlí tak, že to pochopím. Je to příjemný a zdvořilý člověk, dobře se s ním vychází, není arogantní jako jiní někteří zubaři. Teď už tam chodí celá má rodina, i děti i manžel, všichni spokojení. I moje mamka která už je v důchodu a má opravdu strašné zuby, ale ani u ní neprojevil nidky žádné pohrdání nad jejím stavem chrupu, byl k ní profesionální a vše podrobně vysvětlil.
Vždy odvedl dobrou práci, vždy bezbolestně s injekcí. Už jsem u něho měla opraveno asi 5 zubů a jeden vytrhnutý, vše v pořádku.

E
Umístění: Poliklinika Zelený pruh - Medicon bolest zubu

K panu doktorovi chodím "bohužel" pravidelně, ale vždy mi pomůže a je velmi milý. Vše vysvětlí a sestřička je také velmi příjemná. Trhal mi i osmičku, která byla dost náročná, ale vše zvládl profesionálně a na jedničku, takže si od něj nechám vytrhnout i tu další. Když máte opravdu bolesti, snaží se najít nejbližší termín. Za mě mohu jen doporučit a mám s čím porovnávat, protože jsem dříve dělala přímo na stomatologické klinice. Pokud hledáte dobrého zubaře, tak tady se určitě nespálíte. Doporučuji. Eva

Umístění: Poliklinika Zelený pruh - Medicon Změna lékaře

Pana doktora jsem si vybrala podle recenzi a začala k němu chodit. Pan doktor je sice velmi pečlivý, udelal všechny rentgeny, kde bylo potřeba, ale rozhodl se mi vyměnit skoro všechny plomby za nové a čistit kanálky, kde jsem posléze zjistila u další zubarky, ze to nebylo vůbec potřeba. Pan doktor odjel pryč na cele léto a nechal mi zub otevřeny, musela jsem si najít jiného zubaře. Po roce a půl od ošetření mě ošetřovány zub začal znovu bolet a budu muset jít na předělání k jinému zubari.

Umístění: Poliklinika Zelený pruh - Medicon

Pár slovy, profesionalita, pečlivost a v mém případě i trpělivost. Pokud někdo hledá nového zubaře, vřele doporučuji.a dávám palec????.

Umístění: Poliklinika Zelený pruh - Medicon

Jednoznačně nejlepší a nejprofesionálnější zubař, kterého jsem potkala. Hned po první návštěvě mě poslal na rentgen, aby si mohl udělat celkový obrázek o mých zubech. Společně jsme vytvořili plán, jak dát všechno do pořádku - a to i s ohlédnutím na mé finanční možnosti studenta. Nikdy nebyl problém se objednat a vždy jsem měla jistotu, že pro zdraví mých zubů udělal maximum.

Umístění: Poliklinika Zelený pruh - Medicon

Je to nejlepší zubař, jakého si člověk může přát a nemusí se vůbec bát.Vse Vám vysvětlí a je to naprosto bezbolestné.Drive mě odradily přístupy,neochota jiných zubařů.Pan doktor je opravdu milý.A člověk se opravdu bát nemusí.
Kristýna

R

nejlepsi zubar jakeho si clovek muze jen prat. vstricny, ochotny, vse vysvetli a je trpelivy. cekaci doby jsou vazne maly a z ordinace clovek odchazi skoro pokazdy s pocitem ze se vlastne skoro nic nedelo. uplne vsem tohoto lekare doporucuju

Bezbolestné, precizní, vše vysvětlí a prostě nejlepší zubař kterého jsem kdy měla. Mohu jen doporučit. K panu doktorovi chodím s radostí.