MUDr. Korina Karhanová

poliklinika

chomutov, Jirkov

Přiblížit mapu

Umístění: poliklinika • Jiný

Paní doktorka, jako jedna z mála léčí své pacienty i covid pozitivní.Byli jsme již dvakrát pozitivní a paní doktorka nás vyšetřila, poslala na rentgen, předepsala potřené léky atd. Nenechala nás nikdy bez pomoci. A naposledy nám dokonce sestřička udělala i PCR test. Skvělá péče. Děkuji tímto paní doktorce i sestřičce za jejich péči v této nelehké době.

Dnes jsem byl u paní doktorky na vstupní prohlídce a děkuji svým bohům, že jsem byl přijat. Nevím, co bude dál a mé oči, ani oči jiných lidí, nemohou uvidět, co se stane, ale prvním setkáním jsem byl příjemně překvapen, neboť mne paní doktorka prohlédla důsledně a samotné setkání bylo milé. Vím, že zdání někdy klame, ale budu doufat, že zde se toto nepotvrdí. paní doktorka je milá, důsledná a musím říci, že i krásná, takže věřím, že se ze mne nestane simulant, abych docházel na kontroly a prohlídky více, než je nutné. Cesty životem jsou nevyzpytatelné a osud, je-li nějaký, si s námi zahrává a mne nasměroval právě k paní doktoce Karhanové. Čas ukáže, co tím vším zamýšlel. Prozatím jsem spokojen a své díky bych chtěl předat jí i její zdravotní sestřičce, která je také skvělá. Dřív pro mne cesta, čekání a vyšetření u lékaře bylo nutným zlem, po dnešku mohu říct, že se pro mne celé toto dění příjemným zážitkem, alespoň do té doby, než krutost nemocí převáží krásu, vstřícnost a touhu pomoci zmiňované osoby. Pavel Jánský

Z

Vstřícná, milá, velmi ochotná a přátelská. Naslouchá vašim problémům a snaží se vám pomoci jak jen to jde. Na uvítanou vám podá ruku a vy si pak připadáte, že jste vítaná, ne obtěžující a že se svěřujete se svými bolístkami na pravém místě. Děkuji, že můžu navštěvovat její ordinaci. Zdenka Zollpriesterová

Vlídná, vstřícná paní doktorka, vyslechne, poradí, pohladí po duši.

B

Doporučuji, velmi svědomitá, lidský přístup a profesionalita zároveň.

Skvělá doktorka,věnuje se pacientovi s maximální péči.Vlídná a milá.
Člověk má najednou pocit,že nikoho neobtěžuje,že naproti němu sedí člověk,který ho vyslechne a chce pomoci.
Doporučuji.všem ,kteří hledají dobrého lékaře.