Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost
J. E. Purkyně 270/5, Most

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Z

100%spokojenost Lékařka je vnímavá vyslechne,poradí.Máme velké štěstí,že už od miminka jsme v její péči.Sestřičky úžasné vytvářejí příjemné prostředí.Gráslovi

Má dcera k ní chodila 17 let - a v podstatě od miminka byl přístup paní Doktorky i sestřiček výborný. Nikdy se mi nestalo, že by paní Doktorka nechtěla pomoct nebo byla nepříjemná. Nedávno jsme se s dcerou (která je již sama maminkou) o paní doktorce Knížkové bavily - rády na ní vzpomínáme. Navíc ještě dcera nadává, že tak dobrou doktorku pro své děti už prostě nesežene

Mno, tuhle Lékařku už nikdo nenahradí.

Po celých 20 let výborný přístup k dětem.

Oprvadu nejlepší paní doktorka, strašná škoda,že šla do důchodu. hrozně těžko budeme hledat náhradu. Děkujeme paní doktorko :-*

Vynikající lékařka, škoda, že šla do důchodu. Máme Vás rádi, paní doktorko! Jste naprosto jednoznačně ta nejlepší, a to nejen v Mostě. Lidsky i profesně. Pohodu a hodně zdraví z celého srdce, Majka s rodinou

Báječná paní doktorka. Již jsem k ní chodila já jako dítě a tak jsem bez velikého rozmýšlení svěřila paní doktorce péči o zdraví mého syna po jeho narození. A nikdy jsem nelitovala. Nyní lituji jen toho, že je paní doktorka v důchodu. Ale i přesto jí přeji, ať si důchod ve zdraví dlouho užije.
Marcela Vaňásková

Paní doktorka je super, škoda že je už v důchodě....nevíte, kdo přijde místo ní?...
Míša

Nejlepší pani doktorka která může být, její klady už byly zmíněny v předchozích hodnoceních. Bohužel jsem se včera dozveděla, když jsem byla s Nikolkou na očkování, že paní doktorka odešla do důchodu. Těžko najdeme za ni náhradu. A touto cestou bych chtěla paní doktorce poděkovat za vše, co pro nás udělala.

Vynikající lékařka! Úžasný odborník, úžasná lidsky. Vždy se na vše ptá, je empatická, zvídavá, zajímá se o své pacienty. Ochotná a vstřícná. Při problémech k dispozici i ve večerních hodinách i o víkendu. Vřele doporučuji, jsme u ní již 2 generace a nesmírně spokojení! Děti se do ordinace těší, protože ví, že se nemusí čeho bát. Paní doktorka s nima jedná kamarádsky a budí v nich důvěru. Děti se jí svěří s čímkoli. Všechny moje kamarádky, které chodí k paní doktorce mají stejný názor jako celá naše rodina. Doopravdy vřele doporučuji! Vynikající lékařka! Vzdělaná, chytrá a milá! DĚKUJEME PANÍ DOKTORKO!!!