Praktický zubní lékař
Zálužská 644, Třemošná

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Praktický zubní lékař Jiný

S panem doktorem jsem byla velmi spokojená, ač jsem se trochu bála na základě zdejších recenzích. Zmíněné záporné recenze se nepotvrdili, doktor mě vzal na čas (žádné hodinové čekání jako jinde), zákrok se provedl bez zbytečného otálení, takže vše bylo rychle hotové, spravovali se dva zuby, vrtalo se, ale bylo to dobré. Pan doktor byl důkladný, vše podstatné, co bude dělat, říkal. Sestřička milá. Já jsem byla spokojená a doporučuji ho dále.

pana doktora jsem "měla tu čest" potkat ho na pohotovosti v Plzni. Bolel mne zub, že jsem to už ke své zubařce nemohla vydržet, tak jsem musela na pohotovost. Přede mnou odcházel z ordinace pán, který měl slzy na krajíčku... ( nechal si chudák i všechny věci v čekárně) Záhy jsem pochopila proč, byť jsem v ordinaci strávila asi tak 2,5 minuty...
Bez nějakých okolků mi pan doktor chtěl vyvrtat šestku a když jsem mu řekla, že mě ale bolí pětka, tak mi nabroušeně odvětil, "jak teda chcete" a vyvrtal mi plombu na pětce, toť vše!!! Dál se o nic nezajímal... Je až s podivem, jak takovýhle "doktor" může sloužit pohotovost, natož vést soukromou praxi ! Uvidíte-li na štítku jméno pana doktora Klause, berte nohy na ramena, uděláte svým zubům i nervům větší službu, než si nechat rozvrtat a zničit zdravé zuby.

Já musím pana doktora i sestřičku pochválit. K mému problému se zuby mi srozumitelně sdělil možnosti řešení, navrhl postup a provedl zákrok. Podle mého názoru je to velmi dobrý stomatolog, sestřička velice příjemná. Troufám si říci, že se ve svých 45 letech přestávám bát zubaře. Toto je můj názor, já hodnotím jeho přístup a odbornost a nikoliv vybavení ordinace a čekárny jako někteří, takže naprostá spokojenost.

Pokud si vybírám jakéhokoli lékaře, je pro mě velice důležité, aby mi při prvním vstupu do ordinace padl lékař a sestřička, jak se říká, "do oka". V této ordinaci jsem už sestřičku znala, protože pracovala s paní doktorkou, ke které jsem ráda léta chodila. Obě byly velice příjemné. Což se o panu doktorovi v žádném případě říci nedalo. Jakmile jsem do ordinace vstoupila, bylo mi hned jasné, že s tímto lékařem se vidím naposledy. Zamračený, nepříjemný, němý, výraz "už zase někdo otravuje". A jakým způsobem mi pak provedl vstupní vyšetření chrupu, se nedá ani popsat, no prostě hrůza !!!!!! Byla jsem v šoku. V životě jsem něco takového už NIKDY naštěstí nezažila. Sestřička zachraňovala, co mohla. Naštěstí žádný zákrok neproběhl. Z ordinace jsem odcházela se slzami v očích, od fyzické bolesti to ale nebylo. Je to už hodně dávno, kdy jsem toto absolvovala, ale do dnešního dne na to bohužel nemůžu zapomenout, pořád to mám před očima, zůstal mi šrám na duši.
Dnes mám velice příjemného pana doktora i příjemné sestřičky, se kterými jsem nadmíru spokojena. Pan doktor je odborník na svém místě, vše pečlivě vysvětlí, šetrně ošetří. Klidně můžu napsat, že do této ordinace chodím čerpat optimismus a dobrou náladu.

K panu Klausovi jsem chodila odmalička. Jelikož jsem měla takový dost tmavý zub, ptala jsem se ho, jestli náhodou není mrtvý a jestli by se s tím nemělo něco dělat. Pan doktor vzal led, přiložil mi ho k tomu zubu a zeptal se, jestli něco cítím. Když jsem řekla, že něco málo ano, ale že to není nic moc, řekl mi, že je to v pořádku, že je živý a dál se tím nezabýval. Teď jsem přešla do jiné ordinace, kde mi udělali hned rentgen a řekli, že je zub opravdu mrtvý, a okamžitě mi vyčistili kanálek. Pan doktor Klaus se vůbec nějakým rentgenem neobtěžoval. Navíc mi našli asi pět kazů, zatímco mi pan Klaus tvrdil, že mám vše v pořádku.
Jediné, co tenhle pan doktor umí, je vrtat kazy, pokud se mu tedy zrovna podaří nějaký najít, a ještě tak bolestivě, že to je opravdu utrpení. Vůbec neumrtvuje... zřejmě kouká na to, aby ušetřil co nejvíc. Slyšela jsem na něj už stížnosti i od známých, bohužel dokud člověk nezkusí něco jiného, tak nezjistí, že jinde je zdravotní péče úplně na jiné úrovni.

Jako člověk jistě není špatný, ale zdá se mi že je krapet po zadu, nevzpomenu si jestli měl zadělaný plášť nebo neměl,ale pokud šlo o obyčejné kazy vyvrtal zaplomboval a v pohodě drželi a drží,ovšem k jiným zakrokum...Pod vrtaným předním zubem se mi udělal zánět,beze slova vzal si nejakou jehlu s vroubky a začal mi projiždet pod zubem(nevim přesně jak každopadně to bolelo jak ... )pak zněj tedy vypadlo,že tam mam ten zánět a že to bude více navštěv, po dotazu jestli by mi to mohl umrtvovat řekl,že ne,že musim spolupracovat (přitom sem za celých 5 navstev nic moc k tomu neřikal)..No řek sem si,že by bylo lepší vyzkoušet jiného zubaře po pul roce sem tedy přišel k jinému, mladému...a pozor! našel mi tam 11 mezizubních kazů sem myslel že mě vomejou=)dlouhá leta nic a najednou 11 mezizubních?:-) no nevim mezi nimi byli i přední zuby a když mi zubař řekl že je časté že se mi tam uděla zánět ,tak sem se ho zeptal jestli mi to aspon bude umrtvovat a on řekl že samozřejmě že už se to dáávno takle nedělá=)...
takže zááávěr normalní kazy ano,ale na víc už bych se neodvážil=)

Ochotný a velmi citlivý přístup.Jsem spokojen.

K panu doktorovi jsem přešla na doporučení mé známé a rozhodně nelituji. Je pečlivý a po žádném zákroku jsem neměla problém (narozdíl od mého bývalého zubaře) Dcera k němu začala chodit také a je spokojená.
Ještě k minulým příspěvkům-plášť od krve jsme tedy u něj nikdy neviděly.
Je jasné, že každý má jiný názor, ale já u pana doktora oceňuji dlouholetou praxi a odbornost.

K tomuto "zubaři" jsem chodila cca rok. Za tuto dobu mi opravil 3 zuby, které mi okamžitě opravoval můj nový zubař. Pod jednou plombou nechal kaz, další se udrolila a to nejhorší co mohl udělat bylo to, že zapomněl vytáhnout vatičkou kterou tam dal po vyčištění kanálku. A navíc ošetření od něj byla vždy neskutečně bolestivá. Spíše řezník nežli lékař....

K panu doktoru Klausovi chodím i s dcerou 3 roky. Přišla jsem k němu na doporučení kolegy poté, co se mi nezdála péče mého předchozího zubaře. Oprav a úprav mi v prvních dvou měsících provedl více než deset - a od té doby mám po bolestech zubů. Možná má zastarale vybavenou ordinaci (ale v týdnu pracuje nejen v Třemošné, ale i ve Šťáhlavech - má tedy dvě ordinace, ale jen jedny ruce - chudší vybavení tedy chápu), možná není mnohomluvný (ale vždy je slušný a sestřička rozdává úsměvy i za něho) a možná nepoužívá nejmodernější přípravky, ale pro mne je podstatné to, že mne zuby netrápí. Opraví i malý kaz, mně i dceři (ještě na mléčných zubech) a zatímco jsem dříve mívala každý půlrok tak dva nové kazy, teď jsem měla za poslední
dva roky jediný malý kaz.
Každý hodnotí dle své osobní zkušenosti, ta moje je dobrá.