Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Matka
Navzdory mnohym doporucenim teto lekarky je pro nas od narozeni meho ditete velkym zklamanim. Nejen ze nektere jeji diagnozy byly naprosto liche a z ordinace prakticky pokazde odchazime s min. 3 letacky komercnich leciv, pro me ale naprosto postrada empatii. Nejen ze neakceptuje pokud nektere metody nefunguji podle jejich zabehlych predstav a povazuje je doslovne za “kecy z internetu”, ale zaroven neakceptuje zadne jine nez standardni ockovani nebo nic. A to navzdory moznym kontraindikacim. Namisto vyvetleni strasi. Nejen ze se u ni rodic citi jako nevzdelany hlupak, me dite uz pred vstupem do ordinace preventivne place. Nevylucuji jeji osobni antipatii.
Kveti.m
Paní doktorka i její sestřička jsou naprosto dokonalé, vždy milé, usměvavé a optimistické, děti tam chodí rády. Mám 3 děti, nejmladší je po 3 operacích, potkala jsem mnoho lékařů, a tak mohu srovnávat, naše paní doktorka je jedna z nejlepších, velmi oceňuji její přátelský a lidský přístup k pacientům i rodičům. Prostředí je hezké, plné hraček, což nám vždy zpříjemní čekání (které ale není nikdy dlouhé).
bohuslava.neubauerova
Úžasná dětská lékařka s velmi lidkým přístupem, se vším poradí, nic nepodcení. Mohu jen doporučit!
Petra
Jsem naprosto spokojená. Utekli jsme se synem od MUDr Kolářový a musím říct, že to bylo to nejlepší rozhodnutí, jaký jsem mohla udělat.
Paní doktorku mohu všem vřele doporučit. Racionálním způsobem přistupuje ke všem zdravotním problémům, dokáže o nich skvěle komunikovat se mnou jakožto rodičem, ale i s dcerou jakožto pacientem.
Skvélé obě dvě!!!!! Paní doktorka a sestřička jsou to nejlepší, co naše děti v "útrapných chvílích" mohlo potkat. Za jejich práci a přístup moc díky.
Zuzana
Skutečně musím souhlasit se všemi hodnoceními rodičů přede mnou, jen bych se opakovala - krásné prostředí, velice milá sestřička, úžasná paní doktorka.
Máme s ní ty nejlepší zkušeností, obě mé děti k ní chodí rády.
atka
doporučuji
Ivana Rosolová
Jsem s péčí paní doktorky velmi spokojená, její přístup je úžasný, všem dětským pacientům i maminkám vřele doporučuji. Sestřička Lada ji navíc skvěle doplňuje.
Katka
I když chodíme k paní doktorce krátce, jsme s ní velice spokojení. Je velmi milá a příjemná. Vždy ochotně poradí. Maily, které rozesílá ještě týž den, jsou super v tom, když něco zapomenu :-) Čekárna s hernou je perfektní a má moc milou a sympatickou sestřičku.