Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
Psychologické konzultace • 1 000 Kč
Psychologické poradenství • 1 000 Kč
Individuální psychoterapie • 1 000 Kč +3 Více
Osobní psychoterapie • 1 000 Kč
Psychoterapie • 1 000 Kč
Psychoterapie závislostí • 1 000 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Osobní psychoterapie
Psychoterapie
Psychoterapie závislostí
Česká asociace pro psychoterapii
Společnost pro logoterapii a existenciální analýzu
Honza
Od paní terapeutky se mi dostalo opravdové pomoci, která mě skutečně posunula, zlepšila moje psychické stavy a tak celkově zlepšila můj každodenní život. Vše až do míry, kdy jsem mohl snížit dávku antidepresiv, za což jí patří mé velké díky.
Velmi si cením skutečně dlouhodobé spolupráce založené na mých potřebách i možnostech (mj. časových či finančních). K tomuto se váže, že paní terapeutka se mnou měla, mnohdy velmi svatou, trpělivost.
Vážím si, že do každého setkání přinášela maximální zaměření se na klienta, skutečně odborný pohled a zároveň i lidský rozměr, upřímnou snahu člověku pomoci.
Velmi hluboce si vážím opravdové empatie a hlubokého vcítění do mého aktuálního stavu, takže mě mohla efektivně vést v mých krocích k uvědomování si problémů, jejich kořenů i jak s nimi zacházet tak, aby neničily můj současný život. Na druhou stranu mě v mých temných chvílích laskavě doprovázela a věnovala mi oporu.
NB
Paní Pitlachová mi velmi pomohla. Jsem jí vděčná za její trpělivost, naslouchání i cenné rady v cestě za nalezením životní rovnováhy a zdravého vnímání sebe sama. Pomohla mi vyrovnat se s minulostí i najít radost a naději v současnosti. S upřímnou radostí děkuji za její empatii, lidskost a profesionální péči.
Veronika
Paní Pitlachová je velmi empatický a pozitivní člověk, dokáže vytvořit bezpečné a uvolněné prostředí. Opravdu naslouchá, aktivně komunikuje a hlavně si pamatuje. Dokáže postřehnout mnohdy důležité detaily a pracovat s velmi širokým spektrem témat. Především je to člověk s obrovským srdcem na pravém místě.
Š
Paní magistra působila empaticky a se zájmem pomoci. Na terapiích jsem se cítil příjemně a uvolněně. Měl jsem pocit, že se můžu svěřit s čímkoliv.
R. V.
Skvělá. Můžu vřele doporučit. Aktivní přístup se snahou pomocí. Dobrá dostupnost v centru Brna. Doporučuji.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně