Vystudovala jsem jednooborovou psychologii na Filozofické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. Absolvovala jsem prezenční část pětiletého sebezkušenostního výcviku­ – Komplexní vzdělávací program v psychoterapii v psychodynamickém směru s důrazem na celostní – psychosomatický přístup. Aktuálně jsem psychoterapeut ve výcviku pod supervizním vedením. Dále se ve své práci aktivně vzdělávám. Taktéž se věnuji práci s dětmi. Pracuji i v poradenském sektoru, konkrétně ve speciálně-pedagogickém centru pro děti s vadami řeči.
Taktéž jsem pracovala ve školském poradenském pracovišti na pozici školní psycholog, kde jsem získala cenné zkušenosti s prací především s dětskou klientelou, učitelským sborem a rodiči. K dětem mám velmi kladný vztah a ve své práci používám například pískoviště, herní prvky, projektivní metody aj. V poradenství mám již cca 10letou praxi.
Pracuji s dětskou, adolescentní i dospělou klientelou.

A pár slov o sobě: Mám ráda zvířata, sport, cestování – objevování nových míst a poznávání nových lidí. Ráda tvořím, kreslím a baví mě vědomostní kvízy.

Psychologie, psychoterapie
Příkop 27/2a, Brno-střed, Brno

Přijímám: dospělí, děti od 6 let

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Psychologické konzultace

600 Kč

Psychologické poradenství

Individuální psychoterapie

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Klára Musilová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor