Koučování • 900 Kč
Online psychoterapie • 900 Kč
Psychologická konzultace • 900 Kč +2 Více
Psychoterapie • 900 Kč
Relaxační techniky • 500 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Koučování
Online psychoterapie
Psychologická konzultace
Psychoterapie
Relaxační techniky
500 Kč
Daniela Š.
Fantastický přístup a milá společnost. Paní psycholožka Kleczatská si hned získala moji důvěru. Smysluplné poradenství na úrovni rozhovoru, nikoliv svázaného sezení. Spoustu prostoru na vyjádření vlastního problému a dotazů. Nabídnuté příklady pro lepší porozumění a případné řešení byli přesně to, co jsem potřebovala slyšet. Člověk se těší na další setkání, kdy dojde dalšího sebepoznání a získá větší sebedůvěru. Rozhodně doporučuji.
Lenka
Paní psycholožka je vždy velmi milá, vstřícná a snaží se vám maximálně pomoci s problémy, které máte. Ptá se, ale zárovaň i velmi dobře naslouchá a společně s vámi hledá řešení, aby jste se cítila lépe. Mohu jen doporučit
Michaela
Paní psychoterapeutka byla vždy velice příjemná, podporující a chápavá. Naslouchala mi a zároveň se ptala a snažila se se mnou najít příčinu. Odbornější věci vždy srozumitelně vysvětlila a popsala možné souvislosti. Sezení byla vždy v příjemné atmosféře a v hezkém prostředí. Celkově jsem byla spokojena.
Barbora
Z mé vlastní zkušenosti mohu Paní Psycholožku vřele doporučit. Vemli mi po psychické stránce pomohla, moha jsem přijít s jakymkoliv problémem a necítila jsem se trapně nebo úzkostně, vždy mi naslouchala a snažila se pomoc jak to jenom šlo a věřím že bez tohoto mého rozhodnutí zajít k pani psycholožce bych dnes nebyla tam kde jsem ale dál bych se trápila.
Gabriela
Velmi milá sezení, ráda se sem budu vracet. Super lokace, klidné příjemné místo, neocenitelný profesionálně-lidský pristup.
PS: V životě jsou rozhodnutí, a až s odstupem poznáte, co vám přinesla.
Děkuji
Jan V.
Navštěvoval jsem několik psychologů, bohužel dlouhodobou úlevu mi to nepřineslo. Díky této zkušenosti jsem dospěl k názoru, že mi těžko někdo pomůže. Nakonec ale návštěva odborníka byla nezbytná. Deprese, ztráta smyslu života s myšlenkou na smrt mě přivedla k paní magistře. Naštěstí mě vzala hned a již po prvním sezení se mi ulevilo. Díky citlivému a zároveň profesionálnímu přístupu jsem začal být vyrovnanější, postupně se mi vrací energie a věřím, že můj život má smysl. Nejvíce oceňuji kraniosakrální
terapii a relaxační metody.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze