Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
Paní doktorka má velice neprofesionální přístup k pacientovi, nedovede si ani představit, co prožívá pacient, a jedná ze své pozice velmi arogantně, bez podání ruky, pozdravu...mlčení a následně i bez vysvětlení, že nenapíše proceduru, pro kterou pacient přišel, a která by určitě neublížila, prý nemá důvod, když nebylo ozařování, ani chemoterapie , jen hormonální léčba....probrečela jsem celý zbytek dne, co si to vlastně dovoluje z pozice své funkce? Jsem pedagog a nebyla jsem schopna žádné reakce....kdybych se chovala takto k dětem, nebo rodičům, asi už bych byla bez zaměstnání. Doufám, že už se nikdy s paní doktorkou nesetkám. Přeji všem ostatním, aby se chovala lépe a s porozuměním, Pešková Ivana, Mgr.
Paní doktorka mi napsala v rámci rehablitace procedury, které byly příjemné, ale problémy bohužel jen zhoršily. Na mnou vyžádané kontrole po neúspěšné léčbě mi poradila, ať si koupím boty na podpatcích a že jinak mi nemá jak pomoct. Během obou návštěv v mé přítomnosti navíc v ordinaci vyřizovala zdlouhavé soukromé hovory. Po této zkušenosti jsem navštívila jiného lékaře na jiném pracovišti, který už mi byl schopen pomoct a můj zdravotní problém postupně vyřešit.
H.P.
Chodím k MUDr Kašparové čtvrtým rokem a jsem velice spokojená. Vždy se mně snaží pomoci, tak aby se moje problémy zády nezhoršovaly a bolesti byly co nejmenší. Je příjemná, ochotná pomoci. Rehabilitace v MOÚ je skvělá a vřele doporučuji. Ještě podotýkám, že jsem běžný pacient, bez jakékoliv protekce.
Martina
Souhlasím beze zbytku s oběmi negativními hodnoceními. Jen bych dodala, že arogance paní doktorky výrazně překračuje její erudici. V Masarykově onkologickém ústavu bych očekávala lékaře s lidským přístupem, kterého se jí nedostává.
Rehabilitace mi nepomohly a v tomto ústavu je nedoporučuji
host
K paní doktorce chodím několik let, a lepší nenajdu. Určitě si ji spletli s jinou, na tu to přesně sedí.
host
Paní doktorka je spolehlivá a ochotná. Moje diagnóza bila přesná a léčba byla provedena bez chyb. Děkuji paní doktorce.
Tato lékařka je velmi unavená a tím pádem její přístup k pacientovy je strašný.Jen mohu potvrdit komentář předešlého pacienta,lékařka je hodně arogantní a ve svém oboru neprofesionální a hlavně ani nechce nebo to nedokáže rozpoznat příčinu potíží.
Radím tedy nechoďte k ní, raději zajděte k někomu jinému třeba dr.Korvasová je dobrá.
neprofesionální a arogantní: nevyslechne celé potíže, hned má ve všem "jasno", přičemž v mém případě nedokázala rozpoznat příčinu potíží a naordinovala nesprávně rehabilitaci. Ale známým se patrně věnuje... ostatní nedoporučuji, na pracovišti této rehabilitace jsou lepší lékaři.
Upravit nebo spravovat profilFyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Fyzioterapeuti s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně