Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Zubní korunky
Zubní vyšetření
Záchovná stomatologie
Lenka Havelková
K paní zubařce jsem přišla se svou sedmiletou dcerou, která měla oboustranný otok horní čelisti. Velice si cením přístupu paní zubařky, která nám vyšla vstříc a po telefonátu si na nás udělala čas po své pracovní době. Paní zubařce stačil udělat rentgen, aby ihned zjistila příčinu. Stoličky bylo nutné vytrhnout (odumřelé bez možnosti spravení). Nejvíce mě na tomto případu šokovalo, jak rozdílný může přístup doktorů být. Kdyby rentgen udělala zubařka v České Lípě v "záskoku", od které jsme odcházely s "provrtanou dírou" a špendlíkem na vybírání zbytků jídla ze zubů, nemusela by dcera tolik trpět. Moc paní zubařce Kučerové děkujeme za profesionální přístup a za včasnou pomoc.
Mirka
Paní doktorku Kučerovou znám už dlouho jako profesionála na svém místě, navíc s milým a vstřícným přístupem nejen k pacientům. Proto, když jsem potřebovala "zachránit" vnučku, které starší paní doktorka v České Lípě bez rentgenu rozvrtala horní čtyřky (s "odbornou" radou mamince - čistit sponkou) a podpořila tím rozšíření zánětu do velmi bolestivého stádia, poprosila jsem paní doktorku Cais Kučerovou o akutní pomoc. Byla ochotná nás vzít ještě ten den (a my rádi jeli za ní 150km). Rentgen ukázal nutnost okamžité extrakce. Druhý den byla vnučka bez otoku, bez bolesti a šťastná. Moc děkuji paní doktorce za odborný přístup a celému kolektivu za milé jednání a ochotu věnovat se cizímu pacientu i po pracovní době.
Vladimíra Vojtová
Paní doktorka je perfektní profesionál s lidským přístupem. Chodím k ní již několik let a byla jsem vždy spokojena s preventivní péči i s případným ošetřením a zákroky, při kterých využívá vždy nejmodernější řešenía techniku. Díky tomu nejsou zuby problém.
Martina Havlištová
Bezpochybne nejlepší stomatochirurg, kterého jsem poznala.Profesionalni, empaticka a velmi sikovna paní doktorka.Nemenila bych a jsem stastna, ze k Paní doktorce již rok chodím.Doporucuji všem
Romana
Doktorku Kučerovou navštěvuji již několik let. Její profesionální a zároveň přátelský přístup dělají z její ordinace místo, kde strach ze zubaře mizí.
Stana Slosserova
Definitivně jedna z nejlepších zubních lékařek, které jsem zažila a to jsem jich já a moje zuby, zažila celkem dost. Dostala jsem se k ní před pár lety a už bych jinam chodit nechtěla. Stala se naší rodinou zubařkou. Je pečlivá, jemná, citlivá, má smysl pro estetiku a hlavně, všechny zuby mám díky ní v pořádku a návštěvu zubaře nepovažuji za nic tramatizujícího!!!!
Adéla Gondová
V zubni ordinaci MyDent se mi vzdy dostane prvotridni pece a mily pristup recepcnich, sestricek a zejmena pani doktorky me zcela zbavil strachu z navstevy zubniho lekare. Ordinace je perfektne vybavena a vzdy se mi dostane skvele pece, vse je mi vysvetleno a odchazim spokojena. Pani doktorky je mila, profesionalni a precizni a k jinemu zubari bych jiz nesla.
Eugen
Velmi mily a profesionalni pristup. Pani doktorka vse podrobne vysvetli a ukaze, coz povazuji za velmi dulezite. Vybaveni a techniky jsou prvotridni! Muzu vsem jen doporucit. A tesim se na dalsi prohlidku.
Je výborná, nedělá chyby, problémy řeší se 100% úspěchem. Působí i sympaticky jako člověk.
one of many dentists i visited - definitively number 1 (great care, good planning, nice to deal with)
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den dostala jsem na vás doporučení tak se chci zeptat jestli nabíráte nové pacienty nebo jestli nevíte o nějakém kolegovy kolegyni kteří by nabírali pacienty akutně sháníme s manželem děkuji
Dobrý den, nové pacienty přijímáme.
V případě zájmu Vás i manžela paní recepční rády objednají na nejbližší možný termín:-)
S přáním krásného dne, my DENT
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze