V roce 2019 jsem dostudovala obor diplomovaná dentální hygienistka na SZŠ a VOŠZ Merhautova v Brně. V roce 2018 jsme absolvovala stáž na Univerzitě v Utrechtu (Nizozemsko). Po škole jsem působila na dentální klinice Sorriso, odkud jsem odjela pracovat do Velké Británie (Londýn). Nyní již třetím rokem působím na dentální klinice Smileland v centru Brna. Práce dentální hygienistky mě velmi baví a naplňuje. Ráda pracuji jak s dospělými pacienty tak s dětmi. Nebojím se přijímat výzvy - takže pokud se bojíte vy nebo vaše dítě ošetření, budu ráda když se odhodláte a uvidíme se u nás na klinice.
Těším se, Vaše Klára
Pacienti se zdravotním pojištěním
Běžný termín • Od 900 Kč
Vstupní vyšetření • Od 1 500 Kč
Bělení zubů • Od 5 500 Kč +14 Více
Dentální hygiena • Od 900 Kč
Domácí bělení • Od 5 500 Kč
Fluoridace • 50 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolí4 názor pacienta
Tomáš Vais
Ke Klárce chodím pravidelně. Od té doby co jí znám vím jak se zuby správně starat. Výsledky byly vidět okamžitě. Z každé návštěvy odcházím s úsměvem :).
Ivana F.
Ke Klárce chodím pravidelně. Ošetření je vždy bezbolestné. Trpělivě se snaží naučit jak správně pečovat o zuby. Často se v průběhu ošetření i zasmějeme.
Mohu jen doporučit.
Kateřina
Zubní hygienu u slečny Kláry mohu jen doporučit. Příjemné prostředí, odborný přístup a bezbolestné ošetření mě příjemně překvapilo. Vše mi bylo srozumitelně a lidsky vysvětleno. Ordinaci navštěvuji pravidelně a výsledky jsou opravdu znát.
Radka
U Kláry Cackové jsem byla na hygieně už několikrát, celý proces je vždy maximálně příjemný, nic nebolí, slečna vše vysvětluje a ještě umí namotivovat k tomu, aby se člověk o zuby pořádně staral i doma :) Můžu jen doporučit, stejně jako celou ordinaci Smileland.