Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
velkamaruska
Dobrý den,tak já mám od pana doktora udělaný můstek-teda vlastně tři můstky již 15let!!!!!!!!!!!!!! A drží drží drží.Sama jsem dost lajdák ale pan doktor vždy příjemný no a peníze?Za večeři v restauraci zaplatíte 1000 minimálně a dobrý ne?Za zuby dát peníze se určitě vyplatí a navíc jak píšu nahoře můstek sice dražší ale drží 15let a tak se lidičky proberte.K.H.
Saša
Musím říct, že zuby mi vytrhl opravdu rychle a bezbolestně, to bylo super. Ale když mi trhal nerv v zubu, tak mi řekl, že zub je mrtvý, proto nebolí a hned se pustil do zákroku, který ani nepopsal jak probíhá a který mimochodem bolel jak prase, a když jsem mu říkala, že to bolí a chci injekci, tak řekl, že to na těch 5 minut nestojí zato a injekci mi nedal.....Nejorší zážitek v životě.... A nevím jak je možné, že 2 měsíce po kontrole - kde bylo vše vpořádku, kdy jsem říkala, že mě zub pobolívá, se mi zub rozpadl?!?
Myslim, že stav chrupu je vzdy vizitka jeho nositele... a prevence je hlavne otazka pacienta.. kdyz neco nedelam a myslim si, ze dotror to potom spravi a jeste zadarmo...:)) odstehujte se do zahranici tam zaplatite i za pozdrav.. u pana doktora jsem prodelala nekolik zakroku, ktere mí drivejsi stomatologove vubec neresili a od te doby, coz jsou 4 roky, jsem nepotrebovala jediny zakrok... takze puvodni investice, ikdyz nebyla mala,se vyplatila.. pan doktor je slusny, profesionalni a o problemu diskutuje coz je pro me dulezite... ka4u3ka
Nechci nikoho hodnotit ani soudit. Jen mi bylo divné, že jsem na preventivní prohlídce byla vždy v pořádku. Najednou se mi ulomil zub a když mi bylo sděleno za můstek 40 000korun, šla jsem do kolen. Sehnala jsem od kamarádky doktora, který byl ochoten se na zuby podívat a spravit snad levněji. Udělal mi kompletní rentgen(což jsem u tohoto doktora neměla nikdy) a ejhle. Ještě teď chodím k zubaři, neboť mám zuby v takovém nepořádku, že zmíněný můstek by ani nebyl do čeho chytit.Přišla bych jak o peníze, tak i o zuby.Takže prevence je vlastně u tohoto pana doktora co? Zvláště v dnešní době, kdy rentgen zubů i pod plombami by měl být snad první záležitostí, kdy by doktor měl usoudit, jestli má pacienta v pořádku, či nikoliv. Až začne zub bolet nebo se ulomí, je už pozdě. Pak nám nezbude nic jiného, než vytáhnout pořádný balík peněz, pokud nechcete chodit bez zoubků:-)
Co se týká čistoty, vybavení, přístupu personálu,to je opravdu na úrovni.Škoda, že se člověk nemůže na takovéto zařízení spolehnout, že když jde na prevenci, že je zdráv a neničí si zdraví. Neboť se zuby, jak se říká, je spojeno vše i v těle.
Pan doktor je velmi precizní, profesiolální a milý. Vždy jsem dopředu věděla co a proč se bude dělat a kolik to bude stát. Co se umrtvení týče bylo vždy vše tak jak jsem chtěla. Nikdy mě zákrok nebolel a rekonvalescence probíhala tak, jak mi mi bylo předem sděleno. Pan doktor dbá na prevenci, což je dobře jak pro můj chrup tak pro mou peněženku..:) Všem doporučuji..
je super
Doktor výborný, pozpravoval škody napáchané předchozí "odbornicí", injekci mi dá když si o ni řeknu, nemá problém, jen mi řekne, že dvě minuty bolesti a dvě hodiny umrtvení je rozdíl, ale nechá to na mém zvážení... Vše mi vždy dobře vysvětlí, řekne mi více variant, jejich výhody a nevýhody. A co se týče plateb, nechávám si vyjet každý rok vyúčtování od pojišťovny (ne kvůli stomatologovi :o))a nikdy se mi nestalo, že bych měla naúčtovanou duplicitně korunu!
Jsme již s moji ženou důchodci a ve svých létech máme samozřejmě poměrně dost zkušenosti se stomatologickou péči. Zprávy o kvalitách MUDr Kheira dosáhly před několika léty až Přerova. Náš zájem pochopitelně ovlivňovaly nejvíce limity jako vzdálenost a tím i omezena dostupnost, ztráta času a výdaje na dopravu. Ale rozhodli jsme se a v žádnem případě nelitujeme. Pro velký zájem pacientů taky nějakou dobu trvalo než nás MUDr Kheir mohl zařadit mezi své pacienty,(omlouváme se tímto místním brňanům). Na negativní hodnocení MUDr Kheira má samozřejmě každy právo, ale my můžeme jen potvrdit ty kladné.
Kostas Charalambidis
Pan doktor je odborník,špička ve svém oboru i slušný člověk.V jeho ord.se to vždy leskne čistotou,jak se říká "dá se,tam jíst z podlahy".Na každý výkon je vždy perfektně připraven a neexistuje u něho poslat pacienta s napůl vytrženým zubem,někam na Pekařskou.Pacient mu může důvěřovat,každý úkon se dá,předem projednat.
Doporučuji,velmi dobrý !
Verunka
Problém jsem s panem doktorem nikdy neměla. Injekci si chystá už při mém vstupu do ordinace, protože ví, že ji vyžaduji i na 3sekundové vrtání a nemá s tím problém. Jinak velmi příjemné prostředí, akorát delší objednací doba... ale co chceme, stomatologů a hlavně těch dobrých, je málo.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně