Zdenka Kollarova
Velmi si vážím že mohu být v péči paní doktorky.Pro její přístup neznám lepšího lékaře. děkuji. Kollárová
----
Velmi hodná, milá a příjemná doktorka. Nikdy jsem si u ní nemohl stěžovat. Jedině doporučuji :-)
Váš účet byl odstraněn
hodna
Výborná lékařka, milá k pacientum, zvlášt k dětem.
Veskere problemy se zuby resi pohotove a rychle. Pani Zrubcova je mila a trpeliva, chodim k ni se svou 4letou dcerou. Vrele doporucuji.
K paní doktorce Zrubcové chodím již leta a mohu říct,že jsem lepšího stomatologa nezažila. Můj strach ze stomatologů je pryč. Za to ji patří velké DÍKY!!!!! Všem mohu jen a jen doporučit. I má 3 letá dcera tam chodí ráda. Proto kdo schání výborného stomatologa obraťte se na pani Kateřinu Zrubcovou
Naprosto profesionální přístup, s paní doktorkou a její prací jsem naprosto spokojen. Doporučuji, kde mohu.
Je to šikovná a úctyhodná mladá žena. Obdivuji na ní její "drive". A velice jí fandím. Je nejenom šikovná, ale i vtipná. Má samé nej !!!
Citlivá doktorka, umí to se všemi generacemi, bezbolestné ošetření, rychlé jednání, pohoda, strach ze zubaře mizí. Vřele doporučuji.
Vyborna lekarka, velmi ludsky a mily pristup. ja nastastie chodim len na prevenciu ale manzel si so zubarmi a zubmi uzil svoje, a na pani doktorku neda dopustit, dochadzame za nou z Berouna, v minulosti z Prahy, a dochadzali by sme kludne aj z vacsej dialky.