Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Martin CH.
Jak paní doktorka, tak sestřička profesionální a lidský přístup. Obě velmi ochotné, milé s ůsměvem na tváři. Palec nahoru!
M.B.
Příšerně dlouhá čekací doba a neochotná paní doktorka, která není ochotná udělat pro pacienta nic navíc.
Veronika Tichá
Paní doktorka je skvělá. Má profesionální přístup, všechno vysvětlí a poradí. Na všem se s ní dá domluvit. Zbavila mě akné a obtěžujících znamének. Jsem spokojena :)
Lucie N.
Naprosto profesionální přístup paní doktorky i sestřičky. Konečně někdo se systematickým přístupem k léčbě a ne stylem pokus-omyl. Paní doktorku velmi doporučuji a děkuji za její profesionální a zároveň velmi lidský přístup.
Alena Soukenková
Paní doktorka je profesionalka a její práce mluví za ní! Nemám nic, co bych vytkla, s každým problémem si umí poradit.
Dekuji za Vaši peci
Martin Böhm
Nejsem spokojen z vícero důvodů. Prvním je fakt, že mi byla problémová piha před lety pravděpodobně neodborně vylaserována, což mělo za následek jizvu úplně stejnou, jako kdybych si zašel jako dříve na bezplatný chirurgický zákrok (laser byl pěkně drahý). Dalším důvodem je nezvedání telefonů v ordinaci a nereagování na maily. Toto by se podle mě stávat nemělo, nyní jsem žel nucen najít si jiného lékaře. Je mi líto, ale nemohu takové práci a přístupu dát kladné hodnocení.
Lucie
Pani doktorka je nejlepší na světě, úžasná, nesmírně lidská, erudovaná. Člověk se jí může ptát bez toho, aby se cítil jako debil. Vše vysvetlí. Naprosto skvělá, citlivá, perfektní. Sestřička je vždy usmívavá.
Siim Keleti
Na zaklade zdejsich doporuceni jsem navstivil pi Dr. Jednalo se pouze o odstraneni vyrostku v podpazi a bradavice na chodidle a mohu jen povrdit mistni positivni reakce. Kdybych mel jakykoliv problem v budoucnu v teto oblasti, s naprostou duverou, profesionalni i lidskou se opet na pani Dr. obratim. Erudovana, prijemna, lidska, usmevava a samozrejme velmi profesionalni. A pani sestricka to same. Mohu jen a jen doporucit.
axilaris13
No tak ja musim bohuzel rici, ze mne pani doktorka nepomohla vubec. Na ruzovku na tvarich mi dala nejakou vodicku, ktera vse jen zhorsila, nepoznala pasovy opar, takze mi ho zacal o tyden pozdeji lecit jiny lekar a lecba diky zanedbani ze strany pani doktorky byla velmi koimplikovana a na zaniceny aterom, misto okamzite operace, dala masticku a jiny lekar po tydnu opet rekl, ze to melo jit ven uz davno a nasledna lecba trvala nekolik mesicu. Takze ja bohuzel absolutne nedoporucuji. :-(
super doktorka
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze