Praktická zubní lékařka
V. Nezvala 64, Třebíč

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Praktická zubní lékařka Jiný

perfektní profesionální přístup. Umí vytrhnout zub /stolička s komplikovaně srostlími kořeny/ bez problémů a bez bolestí.

Umístění: Praktická zubní lékařka Preventivní prohlídka

Chodím k paní doktorce už víc jak 10 let a jsem velmi spokojená. Chodíme celá rodina. Vždy perfektní přístup.

N

S paní doktorkou mám bohužel špatné zkušenosti. Zaplombovala zub a po roce začal pobolívat, že prý tam nic není přešla jsem k jiné zubařce a ta zjistila, že paní doktorka špatně vyčistila kanálky. To je jen jedna věc. Dále nás nechala čekat čtyři hodiny na to aby se podívala na RTG a řekla, že zub nevytrhne že se musíme objednat na zubní chirurgii. A ta chtěly dělat další RTG. Nevím myslí, že když byla ve staré ordinaci byla pečlivější a poctivější. Ještě, že už k ní nepůjdu.

Pani doktorka Tarasová je velmi milá a příjemná a konečně lékařka u které nemám takovou fobii ze zubařů,ošetření j vždy celkem rychlé a citlivé,samozřejmě kdo má se zuby problémy bude nadavat na jakehokoliv zubniho lekaře.
Ja jsem na 100%spokojená pacientka:-D

B

Nemám bohužel dobré zkušenosti,jeden plombovaný zub,podle RTG prý malý kaz,nakonec došlo až na tahání nervu ,což bez umrtvení na to dlouho nezapomenu.Navíc se mi jako pod jedinou plombou udělal kaz znovu,tak o kvalitě ošetření dost pochybuji.Osmičku odmítla ošetřit což dřívější doktor neměl problém.

Paní doktorce chválím její novou krásně zařízenou ordinaci a i sestřičku, která je milá a vždy velmi pozitivně naladěná. Poslední dobou nemám z návštěv u zubaře takový stres. S prací paní doktorky jsem nadále velmi spokojená. Určitě ji jako profesionála doporučuji

Paní doktorka Tarasová je velice pečlivá, bohužl její "pravá ruka - sestřička Patricie", je velice arogantní a neumí používat jiné slovo než: PANÍ DOKTORKA VÁS NEVEZME, STÁLE DOKOLA... MOŽNÁ MÁ NĚJAKÝ OSOBNÍ KOMPLEX, ALE TO DO PRÁCE PŘECE NEPATŘÍ!!!
Akutní případy ji nezajímají, když se objednáte 3 měsíce předem a 14dnů před plánovanou prohlídkou, vás bolí zub? TAK TO JE VELKÝ PROBLÉM...OBJEDNAT NELZE A ČEKAT VŽDY 3HODINY A BEZ VÝSLEDKU...
Hodně zdaru a jenom "spokojené" pacienty.

Stoprocentně jdu k PROFESIONÁLNÍMU ODBORNÍKOVI !!!

Chodím k doktorce Tarasové, od začátku působnosti na Stařečce a se službami jsem spokojen. Moderní a dobře vybavená laboratoř a její profesionální přístup.

Profesionální, ale příjemný přístup, dobře odvedená práce. Příjemné jednání.

Přihodilo se mi, že mě doktorka při ošetření zranila, nejen že se neomluvila ale prohlásila, že taková maličkost se zahojí rychle a ani mi zranění neošetřila