Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
K.
Nedoporucuji. Neempaticka, neprijemna. Po kazde navsteve jsem odchazela jeste vice rozhozena s pocitem, ze jsem jen precitlivela a simulant a po te posledni jsem se na 2 dny slozila. Uz nikdy vice.
Petra
Šílený přístup. Odcházela jsem pokaždé s pocitem, ze se vlastně jen moc pozoruju. Když jsem volala zoufalá s žádosti o pomoc (konzultace její medikace), tak byla velmi nepříjemná a ze jako neví co se mnou. Další věc je ta, ze mi neustále chtěla psát Lexaurin a kdyby nezakrocila moje stávající psychiatricka, tak jsem si vypestovala slušnou závislost a další problém navíc. Opravdu všechny varuji před návštěvou této doktorky, bohužel, si vybrala špatné povolání, měla by dělat něco, kde nepřichází do kontaktu s lidmi, natoz s psychicky nemocnými.
Zedníček P.
Bohužel po té co lékařka odešla na mateřskou dovolenou, přišel její zastup starší silnější doktorka. Velice chladny a neosobní přístup, odcházel jsem s "úsměvem" ale vydeptan. Připadalo mi jako kdyby ze me dělala simulanta. Vzhledem k tomu, že paní doktorka bývalá je stále v nedohlednu, a je tam ten zastup, tak na základě doporučení psychologa mi bylo doporučenu změnit ošetřujícího psychiatra, a taky jsem tak udělal. Nedoporučuji do te doby než se vrátí stávající lékařka (ale to trvá už přes 2 roky). Jinak sestra velice milý ochotný zlatý člověk.
Jiří Doležal
Děsuplný zážitek. Nedoporučuji o návštěvě této lékařky ani uvažovat, natož jí absolvovat. Neumí jednat s pacientem, je drzá a arogantní. Nedokážu zcela posoudit její odbornou zdatnost, ale na osobní rovině je to opravdu velmi zlé, až hanba mluvit. Nesmírně lituji toho, že jsem se s touto lékařkou poznal, ale naštěstí existuje množství jiných specialistů a nedokážu si ani představit, že by někdo sdílel tak nízký profesionální standard.