Petra
Já jsem s paní doktorkou i sestřičkou velice spokojena, neměnila bych. Většinou zde nejsou ani fronty, vyřízení je rychlé, jde se rychle a účinně k věci.
Michaela A.
Potřebovala jsem navštívit akutně paní doktorku místo mé praktické, která měla v ten dovolenou. Má praktická doktorka mě v tuto dobu bere přednostně jelikož mám malé 4 mesíční miminko a v době všech možných viróz.. Tady jsem čekala přes 2 h nechala si mě skoro na konec a i když jsem přišla s tím, že mám po dobrání antibiotik na zánět prsu stále jeste horečky a do toho bolesti krku a kašel nenapadlo ji se zeptat, zda ještě tedy kojím a málem jsem dostala další antibiotika ale klasické a ještě nějaké utlumovací léky na noc také nevhodné pro kojící. Zároveň mě při poslechu neslyšela nikde nic, ale druhý den má doktorka již hned slyšela.Paní doktorka byla jednanim celkem přijemná ale přistup sestry měl být podle mě trochu jiný tak jako u ostatnich lekaru a jeste kdyz videla ze jsem tam s malym ditetem. Po této zkušenosti se již sem určitě nepohrnu a radši půjdu jinam..
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze