Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
K.P.
Jsem velmi vděčná za pozitivní přístup paní doktorky i sestřičky. Obě jsou usměvavé, příjemné, trpělivé a maximálně nápomocné. Vše vám vysvětlí. Preventivní prohlídka je u nich pokaždé naprosto bez stresu. Pokud vás čeká první vyšetření u gynekologa nebo hledáte nového, který vám bude více vyhovovat, s paní doktorkou Sochorovou nešlápnete vedle. Děkuji paní doktorce Sochorové i sestřičce za jejich lidský přístup a těším se na další návštěvu.
Pí. Sochorová chybí empatie, mohla by více komunikovat s pacientkami. Snaží se Vám vnutit léčbu, bez řádného poučení a vysvětlení. Už nikdy více.
Edita
Paní doktorka je lidská, vyslechne si vás, velice milá a od začátku do konce s vámi všechno komunikuje. Podtrženo, sečteno - já nemůžu být spokojenější, protože mám pocit, že konečně jsem natrefila na gynekologa, kterému důvěřuji a jsem v dobrých rukou.
J.G.
Pani doktorka je uzasny clovek. Stale ma dobrou naladu, je velice prijemna, empaticka a i v neprijemnych chvilich se snazi cloveka psychicky podporit. Pani doktorka s velkym D. I kdyz jsem nikdy nechtela na gynekologii chodit k zene, tak tady jsem nadsena. Dekuji
Profesionální a empatický přístup, který v této "citlivé" oblasti každý ocení. Paní doktorku všem moc doporučuji.
Velice příjemná a ochotná lékařka. Vše vysvětlí, snaží se najít pro léčený pár tu nejsnažší cestu, jak se "dopracovat" k miminku.
Je to lékař, který se chova naprosto profesionálně a soucasné je velmi empaticky ve svém přístupu k bezdetnym párům, odbornostne je na vysoké úrovni. Jako muz oceňuji jeji přístup, komunikaci a otevřenost gynekologa k léčbě ženske, resp.mužské neplodnosti.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně