Kontaktní údaje

Ord. PL pro dospělé + diabetologie

Školní 562, Štětí

• Vynikajici lekarka ,pecliva prijemna a hlavne mi vzdy pomohla jsem spokojena.Jedine co mi vadi ta dalka,ale to uz je to nejmensi

• S paní doktorkou jsem velice spokojená.Jsem mladá,ale vždycky mě vyslechne a snaží se pomoc a vyřešit problém.Opravdu doporučuji!!!!!

• T

Skvělá, výborná lékařka!!! Přešla jsem k ní a nelituji i když musím přes celé město. Chválím za velmi lidský přístup.

• Velmi dobrá doktorka, jen ta sestra je hrozná. Chtělo by to jinou s lidským přístupem a takovou, která nedává přednost svým známým.

• Super

Velmi dobrý přístup jak po stránce profesní, tak i "človíčkovské".Škoda,že takových lékařů je málo.

• T

Naprosto v pohodě

• E

Byla mi doporučena a rozhodně toho nelituji je to velice milý a příjemný člověk v d nešní době tak hektické je takových lidí vělice málo ,moji představu o rodinném lékaři splňuje na více než 100% -krásný a šťastný nový rok 2009 ať se Vám a Vaší rodině daří -Vaše pacientka Eva

• Přešel jsem k paní doktorce od MUDr. Žitného a bylo to opravdu šťastné rozhodnutí. Rozdíl v zájmu, pečlivosti a snaze pomoci je veliký.

• Odbornice sice je, má i snahu pomoci za každou cenu, případně nemoci dostuduje, ale na většinu nemocí píše antibiotika.. ať je to, co je to.