Ordinace
Sokolovská 80, Plzeň

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Ordinace

Když jsem potřeboval akutně pomoci,tak mi paní doktorka Kateřina Šámalová pomohla a svoji práci odvedla s neskutečnou profesionalitou. Od té doby jsem u ní. Vystřídal jsem více zubařů a od první chvíle u ní,jsem věděl,že jsem u toho správného zubaře. Jako vizitka poslouží myslím i to,že dnes dělá kompletně celou moji rodinu.
Martin Jančík

Musím souhlasit s ostatními komentáři. Od té doby co navštěvuji paní doktorku se již nebojím chodit k zubaři. Opravdu profesionální přístup.

Chtěla bych velice pochválit paní doktorku, přišla sem k ní s hroznou bolestí a s ne příliš valným míněním o zubařích, ale ona vše obrátila.

Zuby mě už vůbec nebolí, ani zákroky. Netopim se u ní ve vlastních slinách a komunikuje se mnou. Vše dopodrobna vysvětluje, klidně i několikrát. Má velice lidský přístup.

Dříve jsem se k zubaři bála, nyní je to v naprosté pohodě :)

Takových doktorů víc :)

Chci pochvalit pani doktorku, sestricku i pani na recepci. Trhala me dve osmicky. Pristup super. Pani doktorka vse vysvetlovala, mila a ochotna.

Naprosto souhlasím se všemi komentáři. Paní doktorka je kapacita nad všechny. Trhala mi 2 osmičky a vše bylo bez problémů. Při výkonu jsem byla informována o všem co mi bude dělat, takže jsem byla naprosto v klidu. Takových profesionálů je dle mého názoru ve zdravotnictví hodně málo. Tímto bych chtěla paní doktorce poděkovat.

Pani doktorka vcetne sestricky maji skvely pristup - byla jsem na kontrole zoubku 2,5r.dcery a dcera nejenze zvladla kontrolu sama, ale po odchodu z ordinace prohlasila, ze chce znova k pani doktorce zubarce. Mile nas prekvapila pozornosti pro deticky {omalovanky a detsky prstynek}.

Dnes me pani doktorka vytrhla dve osmicky.Je uzasna, skvela. Vse prubezne vysvetluje, porad se pta, jak se clovek citi. Pani sestricka je take uzasna. Opravdu jsem velmi mile prekvapena profesionalnim, pratelskym a vstricnym pristupem. Mela jsem obrovsky strach z trhani osmicek, ale musim rici, ze vytrzeni obou zubu bylo rychle a bez bolesti.

Dnes mi paní zubařka vyndavala zub 6 dole a bylo s minimální bolestí a úžasně rychle! Moc jí děkuji, že mi zachránila zuby. Přešel jsem od jiného zubaře a mohu jen chválit!!! Zlaté české ručičky!!!

Absolutně spokojené, bezbolesné, doporučuji

Naprosto souhlasím s komentáři, které jsou pod mým. Paní doktorka je velmi milá. Přešla jsem od naprosto nezodpovědné lékařky. Překvapilo mě, kolik nástrojů bývalá lékařka postrádala. Paní doktorka Šámalová se zkázou po ní poprala velice trpělivě a pečlivě. Všechno napravila a jsem jí za to moc vděčná. Je skvělé, že o všem mluví.