Miloslava Kletečková
Bylo mi ctí a potěšením , že jsem mohla poznat tuto milou a ochotnou p.doktorku Pražákovou . Ráda ji doporučuji všem , kteří chtějí vědět a poznat , jak je příjemné jít "k zubaři".Děkuji p.doktorko za ošetření , ale i za Váš milý humor a stálý úsměv .Vaše pacientka Miloslava Kletečková
lay.juraskova
Zbytečně protahuje úkony které druhý lékař vyřeší za poloviční dobu a hlavně aby z vás vytáhla hodně peněz , odešla jsem ušetřila jsem ..
oli79
Mé hodnocení nepatří paní doktorce, ale mladému panu doktorovi, který v její ordinaci také pracuje. Citlivějšího a pečlivějšího zubaře jsem za svůj život nepoznala. Děkuji Vám pane doktore za nejen za perfektní péči, ale i za dobrou náladu a vlídná slova, které kolem sebe vždy rozdáváte. Z Vaší ordinace odcházím vždy s úsměvem na tváři :)
Lenka
Vysoce profesionální, snaživá vše předem vysvětlit, příjemná.
já
s mladým panem doktorem jsou super dvojka!
Jana
Paní doktorka je sluníčko, opravdu úžasná. Před ní jsem navštěvovala paní doktorku Chvílovou, která na moje zuby opravdu házela bobek. Paní doktorka Pražáková se mi snažila zachránit už skoro mrtvý zub a když jsme boj prohrály, jsem velice spokojena. Nemůžu si stěžovat ani trochu. Lidskost by měla být hned za jménem a i s nástroji ve vašich ústech dokáže házet vtipy, díky kterým je všechno hned příjemnější.. Jsem opravdu ráda, že jsem mohla přejít.
Snad už ty moje zuby přestanou zlobit :))
Hořáková
Od dětství jsem trpěla,velkou kazivostí zubů a díky zubnímu lékaři,který mě v té době léčil,jsem měla panickou hrůzu z každé návštěvy,k paní doktorce chodím asi 5 let a neměnila.Strach je pryč .Moc jí tímto musím poděkovat.
Blažena
Jako doktorku,hodnotím kladně ,když už se jednalo o úkony neplacené ,tak absolutní nezájem a neochota pacientovi pomoci,nejsem spokojená ale jsem z paní doktorky zklamaná,nedoporučuji
Velmi dobrý přístup k pacientům,pohoda,optimismus.Lékařská péče výborná.Každý výkon je vysvětlen,tím získává naprostou důvěru pacienta.Stomatologické výkony,včetně protetiky jsou na špičkové úrovni. Wichová Jana - pacient
Paní doktorka je skvělá, a moc citlivá...nemůžu si na nic stěžovat. Je prostě nejlepšíííí...
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě