MUDr. Kateřina Poláková

Pediatr Více

České Budějovice 1 adresa

Pediatrie
Dr. Bureše 9, České Budějovice

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Byl jsem pacientem paní doktorky sám jako dítě a nevzpomínám si na situaci, kdy bych se bál jít do ordinace. Přístup paní doktorky je, jak již bylo níže několikrát zmíněno, bez nadsázky mateřský k dětem a lidský k rodičům. Na dotazy vždy odpoví, z ordinace odcházíte bez stresu a informováni o stavu svého dítěte. I proto s manželkou se svými dětmi chodíme právě k paní doktorce a jsme maximálně spokojeni. Dostává se nám všech odborných vyšetření a to jsou naše děti bohužel častěji nemocné, takže jsme i častěji v odborných ordinacích. Děkujeme paní doktorce za skvělou a odbornou péči a přejeme mnoho zdraví a úspěchů!

Z

Pani doktorka je sice velmi sympatická,ale ja i moji přátelé jsme se shodli,že pani doktorka je tzv.angínářka a to doslova.Okamžitě píše antibiotika i bez výtěrů z krku a jiných vyšetření.Stačí říct,že dítě bolí v krku a můžete se ládovat antibiotiky.Nejhorší na tom je,že ve většině případů o angínu vůbec nešlo.Potvrdili to i ten samý den odborníci z ORL.Co myslíte,že bude nejlepší pro dítě??

Nechapu jak muzou byt lide tak netolerantni.Vim ze je zakon o diskriminace.Kazdy clovek ma narok na doktorskou pece,take i Rusove.Jestli clovek povida s lidma ,jestli to jsou rusove tak co- nejsme lidi?To je moc skvela doktorka.Drzim ji palce.

Paní doktorka je moc hodná a k dětem moc příjemná.K paní doktorce rádi chodí moje děti a jsou sní moc spokojený.Pani doktorku moc doporučuji.

Výborná paní doktorka a milá sestřička. Prostě skvělá ordinace, ochota řešit jakýkoliv zdravotní problém. Nikoho neodbydou. K paní doktorce Polákové jsem chodila jako dítě a určitě k ná budu chodit i se svými dětmi. Vřele doporučuji.

K paní doktorce jsem chodila už jako dítě jak já,tak i moji dva sourozenci.Jeden měl velké problémy s imunitou a celkově si žádal hodně lékařské péče a paní doktorka byla vždy velmi milá,ochotná naslouchat a "něco dělat" pro zdraví mého bratra!!!!
Když bylo potřeba,tak přišla domů.Celkový její přístup byl velmi pěkný,mateřský,což je velmi důležité!
Proto jsem se také rozhodla,že i mého syna bych ráda vložila do lékařských rukou této paní doktorce.A jsem moc ráda,že mě opět nezklamala.Má mojí důvěru a to je pro mně nejdůležitější!A sestřička?Také moc milá a vlídná k dětem.Já jsem moc spokojená a vám přeji to samé:-)

N

Vinikající paní doktorka jak velice milým přístupem k dětem,tak velkou pečlivostí a důsledností při vyšetření i dokonalém vysvětlení diagnózy rodičům.Velmi příjemná atmosféra v ordinaci i milá sestřička.Neznám lepšího pediatra.

Dobrý den, mám 3 děti se všemi jsem chodila k paní doktorce a mohu ji vřele doporučit.
Je výborná nejen přístupem ale i svou odborností a pomocí.

Přístup paní doktorky k dětem je mateřský,což jistá část pediatrů postrádá.Odešla jsem od jednoho takového k paní doktorce a jsem velmi spokojená.Umí řešit problémy ku prospěchu obou stran.Příjemná atmosféra a hlavně si člověk při jakémkoli dotazu nemusí připadat jako pitomec,který nejní hodný odpovědi,protože tomu stejně nerozumí.Myslím,že řada doktorů podceňuje svoje pacienty.Tady tomu tak není.

Už k pani doktorce chodím se svou dcerou asi 11 let. Milá, ochotná, vždy mé dceří pomohla a když to chtělo odborníka, vždy dceru k němu poslala a nehrála si na všeumněla jako jiní lékaři. Doporučuji pani doktorku každé mamince.