Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Krizová intervence
Psychoterapie
Párová konzultace
Psychoterapie - Mgr. Kateřina Plaskurová
Absolvovala jsem 5 let komplexního psychoterapeutického výcviku v Integrované psychoterapii a další akreditované kurzy, např.:
- odborný seminář On-line PÁROVÁ TERAPIE
- odborný seminář PRÁCE S TĚLEM V PSYCHOTERAPII
- odborný vzdělávací program PRÁCE S TRAUMATEM U DĚTÍ A DOSPĚLÝCH
- Odborný seminář SEBEPOŠKOZOVÁNÍ U DĚTÍ A MLADISTVÝCH
A další.
Vzdělání v oboru si i nadále průběžně rozšiřuji.
V současné době absolvuji KURZ KOMPLETNÍ KRIZOVÉ INTERVENCE.
Jsem řádnou členkou České asociace pro psychoterapii (ČAP) - společnost zodpovědných psychoterapeutů, kteří splňují přísné kvalifikační a etické podmínky členství i podmínky kontinuálního vzdělávání a supervize.
Psychoterapii vnímám jako cestu k sebepoznání. Je to způsob, jak se posunout vpřed a učinit pozitivní změnu prostřednictvím uvědomění si způsobů vlastního fungování v sociálních vztazích a ve světě kolem nás.
Jsem přesvědčena, že odpovědi na otázky, „co je pro nás v našem životě to nejlepší“, jsou ukryty uvnitř každého z nás. Jen k nim často nemáme na vědomé úrovni přístup.
Rozhodnutí jsou vždy pouze Vaše, já Vám však ráda pomohu projít si v bezpečném prostředí Vaše úskalí, budu Vám naslouchat, a hlavně nechám Vás, abyste Vy uslyšeli sami sebe.
Nabízím bezpečný prostor, v němž budeme společně hledat odpovědi na Vaše otázky, pátrat po Vašich zdrojích a objevovat Vaši vlastní cestu k spokojenějšímu, radostnějšímu a naplněnému životu.“
Eliška
pani plaskurova je podle me opravdu clovek profesne na spravnem miste. je velmi mila, vstricna, empaticka a chapajici. byla ke mne vzdy prijemna a prislo mi, ze pokazde vi, jaka slova zvolit, aby me povzbudila. nikdy jsem se u ni necitila, jako by me za neco soudila, prave naopak. a to si myslim, ze je u psychoterapeuta velmi dulezite. minimalne to bylo to, co ja jsem v danem obdobi potrebovala. potrebovala jsem prostor pro pochopeni a povzbuzeni sama sebe, prostor kde se nebudu citit souzene a trapne. a to si taky myslim, ze jsem dostala.
stravila jsem chozenim na terapie k pani plaskurove celkem dlouhou dobu a prestoze to je ve vysledku dobre znameni, tak mi bylo vlastne i lito, ze se uz potkavat nebudeme
ve zkratce, pokud hledate empatickeho a vstricneho psychoterapeuta, muzu s nejcistsim svedomim vsemi deseti doporucit!!! :D
ps: moc prijemna “ordinace”
Marek
Na terapie s paní Plaskurovou jsem chodil zhruba půl roku. Od prvního setkání jsem jí důvěřoval a věděl jsem, že jsem na správném místě. Vždy jsem se u ní cítil bezpečně a přijato, což považuji za velký faktor toho, že jsem dokázal nahlas vyslovit to, co mě těží na srdci. Nezvládal jsem partnerský vztah, nechtěli jsme to ukončit, a tak řešením byly terapie. Jsem rád, že jsem do toho šel a věřím, že tyto znalosti využiji i po zbytek života. Věnovali jsme se i jiným tématům, která mě trápila a také to hodnotím pozitivně. Co se týče lokality, je vyhovující, je tam i bezplatné parkování, ordinace je mimořádně příjemná, vždy tam hraje uklidňující hudba. Na termín jsem na začátku čekal trochu déle, ale vyplatilo se si počkat, pak jsme se snažili si domluvit termíny v kratších odstupech. Dá se platit i převodem, což mi vyhovuje. Komunikace s paní Plaskurovou je pohotová, věcná, přátelská, chápavá, na úrovni. Doporučuji každému, protože věřím, že člověk tím může jen získat.
Žaneta
Psychoterapie u paní Plaskurové mohu vřele doporučit. Pomohla mi se zorientovat v mé životní situaci, naučila se dívat na věci jinak a hledat nové možnosti řešení. Psychoterapie je opravdu ku prospěchu věci. Na sezení se člověk cítí plně přijat, atmosféra je opravdu bezpečná. Prostory jsou velice příjemné.
Paní Plaskurové děkuji za veškerou pomoc.
M.J.
Pro psychoterapii jsem se rozhodl v okamžiku, kdy jsem už nevěděl "kudy kam" a dosavadní pokusy o návrat do "normálu" selhaly. Žádné konkrétní výsledky od terapie jsem neočekával, naopak jsem byl přesvědčen o tom, že to k ničemu nepovede.
Paní Mgr. Plaskurová mě ale přesvědčila o opaku a již od prvních sezení jsem cítil, že terapie u "tety Kateřiny", jak p. Plaskurovou pojmenovala moje manželka, jsou tou správnou cestou pro vyřešení mých duševních problémů.
Služby paní Mgr. Plaskurové doporučuji.
H. S.
Terapie u paní Plaskurové byla jedna z nejlepších věcí, co mě v životě potkala. Ocitla jsem se v bodě, kdy jsem nevěděla, jak dál a potřebovala jsem pomoc, kterou jsem si sama nemohla dát. Paní Plaskurová je příjemná, empatická, chápavá a nesoudí vás ani v situacích, kdy vy sami sebe ano. Naučila mě se dívat na svět a hlavně na sebe zcela jiným pohledem a vždy mě podpořila.
K paní Plaskurové docházím teď už jenom nepravidelně, když si potřebuju utřídit myšlenky. Je skvělé odcházet se zcela novým pohledem na věc a čistou hlavou.
Nemůžu proto nic vytknout a paní Plaskurovou vřele doporučuji.
Jakub P.
Paní magistra je člověk na správném místě. Moc mi pomohla, ať už tím, že jsem se mohl vypovídat, ale také svými radami. Je velice příjemná a empatická. Prostory, ve kterých svou činnost vykonává, jsou také velice příjemné. Pokud hledáte skvělého psychoterapeuta, paní magistru mohu jen vřele doporučit.
Anna
paní doktorka je výborný posluchač, mně pomohl její náhled na problém z třetí nezaujaté strany, vřele doporučuji, má skvělý individuální přístup
I.J.
S manželem jsme u paní magistry absolvovali párovou terapii, která nám pomohla náš vztah zpátky nastartovat. Díky sezení jsme s manželem dosáhli jiného pohledu na věc a vzájemného pochopení, které jsme bez pomoci nezávislého “článku” nemohli už nějakou dobu najít. Velmi oceňuji empatii, použité metody, i celkovou komunikaci. Oba s manželem určitě všemi deseti můžeme doporučit.
Veronika Ben.
Terapie u paní Plaskurové mi moc pomohly. Docházela jsem na ně přibližně půl roku a můžu je jen doporučit. Pokaždé jsem měla pocit, že jsem si něco odnesla z terapie a to i když jsme probíraly těžké věci nebo něco třeba méně emotivního. Přišlo mi, že vždycky věděla přesně co říct, aby se člověku ulevilo. I přestože jsem se bála návštěvy terapeuta a měla jsem problém mluvit o svojich pocitech, tak jsem úplně bez většího bloku probrala i ty nejtěžší věci, což si myslím, že pramení hlavně s přístupu paní Plaskurové. Vždycky jsem mela pocit, že veškeré moje pocity a emoce jsou v pořádku a není na nic špatného a to mi přijde velice důležité. Jde vidět, že paní Plaskurovou práce naplňuje a baví a myslím si, že se pak výsledky od toho odvíjí. Když člověk jde s dobrým pocitem na terapii, lépe v ní pokročí a to byl zrovna i můj případ. Jelikož VZP přispívá právě na psychoterapie, tak po finanční stránce to bylo dostupné i pro mě, jako studentovi například.
Veronika B.
Kdybych vedela, jak mi terapie u pani Plaskurove pomuze, neváhala a objednala bych se k ni mnohem dříve.
Pani Plaskurova je úžasná, vzdy se na terapie k ni tesim, mam pocit,jako bych chodila za starou přítelkyni,která me provází různými životními situacemi. Dokázala jsem zhruba za tento rok terapie udelat zásadní změny ve svém zivote, a pevné verim,ze je to obrat k lepšímu.
Krome znalosti,odbornosti a empatie pani Plaskurove je moc příjemné i samotné prostředí, kde se setkáváme, pro me obrovským plusem také moznost parkovani přímo na miste.
Prijemna jje i moznost příspěvku na terapie od urcitych pojišťoven.
Suma sumárum mohu pani Plaskurovou opravdu s čistým svědomím vsem jen doporučit, je skvela :)!