Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí4 názor pacienta
J.K
Erudovana a velmi zkušená fyzioterapeutka, která vše podrobne vysvětlí a srozumitelně objasní cviky pro domácí praxi. Službu jsem vyhledala po úrazu, kde je v koleni více neduhů.
Jirka
K paní fyzioterapeutce chodím pouze občas, ale rád, vždy pomůže, poradí.
Čas strávený v ordinaci je vždy plně využit.
Rozhodně doporučuji
Paní fyzioterapeutku navštěvuji dlouhodobě, moc mi pomohla, určitě bych neměnila, vždy jsem s terapií spokojena
Viktorie
Navštívila jsem paní fyzioterapeutku kvůli kinesioterapii. Když si tejpy lepím sama, vydrží mi v pohodě přes 7 dní. Od paní fyzioterapeutky mi nevydržely ani 2 dny. Paní sice poradila se vším okolo a doporučeními, ale samotné tejpování byly vyhozené peníze. Za službu jsem zaplatila 400 Kč a je to jako bych je vyhodila z okna. Nemůžu souhlasit s heslem, že za každou korunu ručí, jak uvádějí v popisku. Za 4 stovky bych si představovala mnohem kvalitnější provedení. Paní nemůžu doporučit a znova nenavštívím.
Odpovědi
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
hledám konzultaci/ověření seznamu kontraindikací masáže. Jsem masérka a chtěla bych poskytovat co nejméně rizikové služby.
Ráda bych na svých stránkách a v mé masérské praxi uvedla pod výčet kontraindikací k masážím informaci o ověření lékařem/fyzioterapeutem/rehabilitačním pracovníkem apod..
Pokud se Vaše působnost dotýká i masáží, ráda bych dále spolupracovala.
Děkuji
Sylvie ze Zdraví posláním
Dobrý den, podle mě stejně musíte brát ohledy na aktuální stav pacienta a ne jen dodržovat obecné kontraindikace, které jako správně proškolená máte znát. Odpovědnost za svou práci budete mít i přes informaci o ověření fyzioterapeutem či lékařem. Musela byste stejně konzultovat každého klienta, a to osobně, protože jinak to posoudit dle mého názoru moc nejde. Pěkný den.
Dobry den, mohu si sama poradit se zanetem slach na ruce, u dvou prstu ( jsou uz 14 dni natekle)
Dekuji
Dobrý den, nepíšete zda Vaši ruku viděl nějaký lékař a zda už byla nějaká léčba zahájena. Pokud po čtrnácti dnech samoléčby nevidíte posun k lepšímu, bude lepší obrátit se na fyzioterapeuta či lékaře. Pěkný den, Kateřina Pisková
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně