Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
J.L.
Přišla jsem se žádostí o magnetickou rezonanci kvůli podezření na prasklý meniskus. Podezření měla jak moje obvodní lékařka, tak i fyzioterapeut. Na fyzio jsem docházela 2x týdně dva měsíce a cítila jsem značnou úlevu po cvicích i elektřině do kolene. K paní doktorce jsem přišla pro žádanku, chování naprosto arogantní a výsměšné. Protože mi zabrala rehabilitace, nebyla bolest taková, jako na začátku léčby a paní doktorka mě vysmála, že s kolenem nic nemám a nevidí důvod mě někam posílat. Nakonec jsem si teda důrazně žádanku vyžádala, aby magnetická rezonance potvrdila, že mám opravdu prasklý meniskus. K paní doktorce už pro radu rozhodně jít nehodlám.
Ali
U p. doktorky jsem se cítila jakobych ji obtěžovala. Na mou bolavou nohu se ani nepodívala, ani na rentgen neposlala, o léky jsem si musela říct sama, jinak bych odešla pouze s tím, že mám zhubnout a koupit si vložky do bot. Více se k ní neobjednám.
Veronika
Mrzi me, ze jsem si nazory neprecetla nez jsem se k pani doktorce vydala. Naprosto zbytecny cas bez vysledku. Opravdu absolutni nezajem. Pri vyrknuti toho ze me boli zada bych cekala ze si je alespon prohledne nebo prohmata... opravdu nedoporucuji ...
Domča
Paní doktorka bez zájmu. Zbytečně nás ve 40ti stupních v létě nutila do širokého balení, přesto že nález by fyzilogický. Pokaždé navíc ukazovala široké balení jinak. A až při 3tí návštěvě řekla ať koupíme abdukční kalhotky. Což je pokud by skutečně byl nějaký nález velice pozdě. Široké balení zbytečně by mi nevadilo, ale její přístup nebyl moc osobní ani příjemný. A upřímně mám pochybnosti o profesionalitě a o tom, že ji práce baví, zajímá a chce lidem pomáhat. Působila na mě, že si to v práci chce jen odsedět. Samozřejmě to chápu, ale opravdu nemohu doporučit. My jsme na základě několika zkušeností ortopeda změnili.
Jaroslav
Navštíli jsem ordinaci pro bolest kolene,doktorka mě odeslala na potřebná vyšetření a zjistila se příčina.Její práce byla provedena velice dobře.
Oskar C.
tato lékařka je velice schopna jsem velice spokojena a komentare jsou nepravdive. pokud mate s ni problem reknete to přímo jí a nepiste sem zbabele komentare...
Veronika H.
Tato tzv. lékařka je velmi nepříjemá a působí dojmem, že obtěžuji. Můj problém ji nezajímal. Na nohu se ani nepodívala a ani neprohmatala. Rentgen odmítla provést. Dala mi radu, která se příčí zdravému rozumu. Z ordinace jsem vystřelila jako blesk. !! Opravdu nedoporučuji !!
Ajuna
Marně se snažím, už skoro týden telefonicky objednat, stále mi to nikdo nebere. Proto si myslím, že jde opravdu o velký nezájem o pacienty.
Věrča
Tato paní doktorka se asi minula povoláním. Připadala jsem si u ní jako bych ji obtěžovala. Neměla zájem mi ani pomoci či poradit. Chladný, nepřístupný postoj. Už k ní nepůjdu. Udělala jsem si na ni velice negativní názor.
p.Martina
Velice nepříjemná a neodborná lékařka. Pacient si připadá jako kdyby obtěžoval.