Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Simona P.
K paní doktorce chodím dva roky a musím konstatovat, že lepšího praktika jsem neměla. Už několikrát mi od pohledu určila správnou diagnózu, je lidská a je vidět, že problematice rozumí. Naprosto odzbrojující je to kombo se sestřičkou, která je naprosto zlatá, vždycky ochotná cokoliv vyřešit a moc šikovná (naprosto bezbolestně odebírá krev z mých neviditelných žil, což se bohužel nedá říct o 90 procentech sester, u kterých jsem kdy na odběru byla :) ). Rozhodně doporučuji.
hanka
Paní doktorku znám mnoho let,jsem s její péčí velmi spokojená.Na operace,které jsem prodělala mě poslala ona,poznala problémy které jsem měla,na místo odborného lékaře. I přesto,že je v ordinaci cítit kouření,mi stojí zato i nadále k paní doktorce chodit.A sestřička je opravdu,podle předešlého názoru,"anděl" H.S.
Jsem moc spokojená,sestra je anděl.
skvělá doktorka, doporučuji
Lenka
doporučuji
K.E.
Pani doktorka je mila a velice komunikativni, chodim k ni jiz 15 let a jsem naprosto spokojeny. Sestricka je takovy dobry andel v modre sukni. S pani doktorkou jsem konzultoval i problemy svych deti. Vse k naproste spokojenosti. Kdykoli jsem potreboval poslat ke specialistovi (trpim na problemy s pruduskami a alergii) VZDY jsem byl poslan k odpovidajicimu lekari. Dekuji za lidsky pristup.
RH
Přesně souhlasím s předcházejícím hodnocením, nechce zaslat na speciální vyšetření, mně 2 roky utvrzovala v tom, že to jsou jen nervy, nabízela panáky až když jsem jí řekla, že bolesti hlavy jsou strašné, pak - s patřičným komentářem - toto vyšetření ( EEG, CT ) je drahé a stejně Vám tam nic nenajdou, mně tam nakonec na mé naléhání poslala. Přišla jsem s výsledkem epilepsie. Pak koukala jak puk - takovéhle " doktorce " by měli vzít diplom. Nehledě k tomu, že v ordinaci je to jak v putice.
leona
super
jan
spokojenost
j
Až na zakouřené prostředí vše vpořádku.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze