otmars
Ja mohu jen říct ze paní doktorka je odborník zachránila mi přední zuby a hlavně ma cit v rukou doporučuji takového lékaře
jjan
Byla jsem u ní registrovaná deset let a výsledek je, že jsem přišla o tři stoličky. Celou dobu mi prohlížela zuby poklepem a říkala jak mám krásný chrup a výbornou hygienu. 7 let jsem ji upozorňovala, že mi páchne z levého horního rohu z úst po ránu, vždy poklepala, vizuálně prohlédla a tvrdila, že tam nic není.Teď u jiného lékaře detekovali tak hluboký kaz, že výsledkem je umrtvený zub. Když mi nechtěla nic dělat s jedním dalším bolavým zubem a tvrdila, že tam nic nevidí, aniž by to zrentgenovala, odešla jsem. Už rok chodím k jinému lékaři a ještě mi zuby nedal dohromady, vrtal mi jich celkem 8, z toho 2 umrtvil a ještě předělává kanálky po Dr. Muškové.
paráda..., stará škola
S Pani doktorkou nejsem spokojena... hledám si ted jineho zubaře,protože její prace je odfláknutá,moje zuby od poslední návštěvy dopadli tak,že sice rok jsem u ní nebyla,ale za tu dobu mám sáček toho co mi všechno odpadlo a to jsem napočítala jen já,že mám přinejmenším 10.zubů na opravu z toho 2.korunky,které mi vůbec neměla dávat,protože to ona omylem při vrtaní sjela vrtačka na zdravej zub a pak,aby to zachranila tak je začala jako opravovat(obrušovat,až nezbylo nic jiného než nasadit korunky,ktere mi hned ze začatku 6.krat vypadli a vysledek nemusim.už komentovat)!ALE POZOR DOSTALA JSEM ZA TO JEDNU KORUNKU ZADARMO,ALE ZA JAKOU CENU...!!!!!!!!!!! A ČLOVĚK SI PAK MUSÍ POLOŽIT OTÁZKU,PROČ ZROVNA JÁ MUSELA KÁPNOUT NA TAKOVOU ZUBAŘKU??? A CO SI BUDEM POVÍDAT,ŽE I TO VAS MUŽE HODIT NA SAME DNO...KAŽDY KOUKA NA ZUBY I PŘI VYBĚRU PRACE... TAKŽE VAM PANI DOKTORKO MOC DEKUJI A DOUFAM,ŽE SE VAM TO VRATI NĚKDE JINDE :-(((((((((((
Paní doktorka milá, příjemná a hlavně vždy pomůže. Sestřička také. Mohu jen doporučit.
Velice šikovná doporučujiV
Velmi dobrý stomatolog, konečně jsem překonala strach
Jana
Ó hrůzo.
Odešla jsem od ní s potvrzením, že mám perfektní zuby, v těhotenské průkazce.
Ve skutečnosti jsem měla:
- osm kazů okolo plomb (dobře, na ty je možná těžké přijít, pokud zubař nemá ten malý dobrý rentgen na prst)
- chronickým zánětem nervu (na ten jsem se opakovaně ptala, zub bolel a i imunolog tvrdil, že je pravděpodobné, že mám chronický zánět nejspíš v ústech)
- špatně rostoucími osmičkami, které mi vyvracely sedmičky a křivily ostatní zuby.
Pokud tam přesto budete chodit, dejte si pozor na ty bryndáčky, co vám dá sestra okolo krku: suší je a používá znova (alespoň ještě před dvěma lety to dělala), tj. určitě nedoporučuji otřít si do nich ústa.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze