Jsem psycholožka, terapeutka a krizová interventka.
Klienti se na mě obracejí především se vztahovými problémy, starostmi v práci a s celkovou únavou a nespokojeností, kdy chtějí ve svém životě udělat nějakou změnu. Kontaktují mě také při akutní krizi, kdy najednou neví, jak dál. V případě, že chcete ve svém životě něco změnit a nevíte si s tím rady, se na mě můžete obrátit na emailové adrese či telefonu. Ráda Vám s Vašimi starostmi pomohu.
Nabízím profesionální empatický přístup, který Vám umožní trochu poodstoupit od Vašich starostí a nahlédnout na své problémy z nového úhlu pohledu. Díky tomu budete mít možnost postupně nalézt cestu ke spokojenějšímu životu. Ke každému klientovi přistupuji individuálně a společnými silami se snažíme objevit, co by se v jeho životě dalo posunout dál či změnit, aby se mu ulevilo a jeho starosti postupně pominuly. Při práci s klienty vycházím ze základů analytické psychologie založené švýcarským psychiatrem C. G. Jungem.
Sezení trvají 50min. Jsou hrazená klientem (800 Kč/sezení). Termíny je možné domluvit na pondělí či středu.
"Budu Váš průvodce na Vaší cestě za spokojenějším životem."
Více zde: http://www.centrumdusevnipohody.cz/
Psychologické konzultace • Od 800 Kč
Psychologické poradenství • Od 800 Kč
Krizová intervence • Od 800 Kč +2 Více
Relaxace • Od 500 Kč
Terapie • Od 800 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíPublikace a články
Paní psycholožku mohu jedině doporučit. Docházím k ní s přestávkou cca 4 roky a jsem naprosto spokojena. Je velmi lidská, empatická, milá a odborník na svém místě. Má zásadní podíl na tom, že se nyní cítím mnohem lépe a dokáži se svými stavy pracovat.
Moc Vám děkuji!
Paní psycholožka Mgr .Kateřina Matalová mi svým výjimečně trpělivým, vlídným a empatickym přístupem pomohla především rozeznat problém, kterému čelím, a ukázala mi, jak s nim zacházet.
Jeji terapie je pro mne vitálně důležitá a návštěvy v ordinaci v Uhříněvsi, Praha 10, mi vždy přinesly úlevu a naději. Bez nich bych byla ztracena.
Domnívám se, že paní psycholožka Matalová ma pro své povolání nesporný talent a sama její osobnost mně naplnuje klidem a důvěrou v lepší svět laskavosti, dobra a tolerance v mezilidských vztazích.
Děkuji Vám paní magistro.
Eva
Petra Š.
Mohu velice doporučit paní Mgr.Matalovou.Provedla mě těžkým úsekem mého života a pomohla mi najít cestu ven z toho všeho.Moc děkuji za Vás úžasný přístup a Vaši moudrost.
petule.vikopir
K paní Kateřině mě přivedla nelehká cesta vedoucí k rozvodu, který byl přitozenym vyústěním mojí zdánlivě neřešitelné situace, kterou jsem si nepřála a ani nemyslela, že budu někdy řešit. Děkuji za provedení touto cestou , s co největší úctou a empatii, kterou tento odborník přes duše má. Protože ve finále, v tísni potřebujete průvodce za naději, že jednou bude líp.
munsterova
Paní Matalová je mi jako člověk velmi příjemná a sympatická. Její přístup je profesionální a přesto lidský a je znát, že člověku rozumí a snaží se mu pomoci. Už první návštěva me bavila a těším se na další.
Rozárka
Paní psycholožku mohu s čistým svědomím doporučit. Je velice milá, empatická, umí problém uchopit a poradit, skvěle se mi s ní povídá. Na konzultaci s ní se vždy těším. Touto cestou jí chci ještě jednou poděkovat. Děkuji, že jste:-)
K. Čambalová
Kateřinu Matalovou osobně znám a mohu ji doporučit jako velmi vnímavého člověka s citlivým přístupem. Je spolehlivá a komunikace s ní je vždy přínosná. Vnímá spoje povolání jako poslání a podřizuje tomu vše ostatní. Vždy pocítíte její skutečný zájem o Vás.
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
jmenuji se Anežka a má nejlepší kamarádka (14) trpí depresemi a má navíc diagnostikovanou i obsedantně kompulzivní poruchu a spánkové poruchy. Momentálně je ve fázi, kdy má depresi, navíc sklony k sebepoškozování a řekla mi, že má i halucinace. Vím, že je silná, jelikož se se svý...Více
Zdravím Anežko,
děkuji za dotaz a důvěru, se kterou se na mě obracíš. Nejprve bych chtěla ocenit Tvoji starost o kamarádku a zodpovědný přístup k celé situaci. Věřím, že je velmi těžké, mít takové...Více
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze