Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

T
Umístění: MONADA s.r.o. - Klinika komplexní rehabilitace Jiný

S dcerou (5let) nám paní doktorka byla doporučena a nemohu vytknout vůbec nic. Ze začátku se dcerka bála a nechtěla moc spolupracovat, ale jen proto, ze nevěděla, co se bude dit, během pár minut se díky empatii a šikovnosti paní doktorky uvolnila, prestala se bat a s úsměvem se nechala bez problému vyšetřit. Musim vyzdvihnout profesionální přístup, pečlivé vyšetřeni, podrobné vysvětlení dceřina problému, kdy chodí po špičkách.Byla nám doporucena rehabilitace a ortopedické vložky. Díky milému a trpelivemu přístupu dopomohla k tomu, ze dcerka nebude mít takové obavy z další návštěvy jakehokoliv doktora. Dekujeme

Š
Umístění: MONADA s.r.o. - Klinika komplexní rehabilitace

Paní doktorku nemohu doporučit, ač zajisté odborník, s takto arogantní a nepříjemnou lékařkou jsem se doposud nesetkala. Šla jsem na vyšetření se dvěma dětmi, hned zpočátku vyjádřila nelibost nad tím, že bude úhrada vyšetření na pojišťovnu. Chovala se ke mně i k dětem se značným despektem, dokonce jsem nabyla dojmu, že jí dětští pacienti vadí. Nakonec nám navrhla nákup ortopedických pomůcek přímo v zařízení Monada za 4000,- Kč. Jak jsem později zjistila, cena byla dvojnásobná než u specializovaného prodejce. Děti byly z jejího chování překvapené a odmítly jít k této lékařce na kontrolu.Ani já nejsem masochista, takže budu hledat jiného ortopeda.