Psycholog Více

Šumperk 1 adresa

Kontaktní údaje

Aktuálně zakládám Svobodnou školu v Hraběšicích (mimo jiné na základě zkušeností s dětmi trpícími depresemi, úzkostmi a sebepoškozováním). Více informací na Facebookové stránce

Do psychologické poradny aktuálně neobjednávám.

Jmenuji se Kateřina Křížková. Šest let jsem pracovala v armádě ČR jako vojenská psycholožka. Nyní poskytuji psychologické poradenství v Šumperku. Mým mottem je "V sobě dobře, všude dobře." Věřím, že každá změna začíná uvnitř nás. Věřím, že každý jsme tvůrcem své vlastní reality a máme neomezenou moc, jak naložit se svým životem. Věřím, že každý člověk se může (znovu) zamilovat: do svého života, do partnera, do rodiny, do práce. Více informací najdete na webových stránkách
Více O mně

• Krizová intervence

• On-line konzultace

800 Kč

• Poradenství pro rodiče

Srdečné poděkování Vážené paní Mgr. Křížkové. Před měsícem silné stavy úzkosti. Po měsíci terapie "slovem" veliký rozdíl. Sezení s paní Křížkovou mělo za výsledek můj úsměv na tváři, optimismus, již minimální úzkosti a vysazení antidepresiv. Empatie, zájem o klienta. Za mě 10 z 10-ti. Pomohla mi. V případě potřeby se na paní Křížkovou obrátím znovu a všem doporučuji.

• Umístění: Psychologická poradna psychologické konzultace

• B

Všem, kteří jen trošku váhají, paní magistru vřele doporučuji. Je empatická, rychle se dokáže v problému i ve vás samotných zorientovat, nabízí perspektivu, kterou sami nevymyslíte. Díky ní měním sebe a svůj život k lepšímu. Moc děkuju za její přístup, vstřícnost a lidskost.

Mgr. Kateřina Křížková

Rádo se stalo, B. Já děkuji za zpětnou vazbu pro ostatní a za to, že jste mě při společné práci podněcovala k dalším a dalším metaforám :-) Moc ráda jsem Vás poznala a přeji Vám, ať jdete už vždy svou vlastní cestou. KK

S paní psycholožkou jsme velmi dobře debatovali, skvěle váš chápe a chápe kruh ve kterém se motáte a proč tomu vlastně tak i je, po půl hodině jsme měli oba přehled o tom co se mi vlastně v životě děje a ke konci sezení jsme už věděli na čem zapracovat, s paní Křižíkovou jsme se vždy dostali k jádru problému, se vším přehledem poradí a vy se tak postupne dostáváte ke všem těm zavřeným dveřím za kterými stojí obtíže, které vás trápí a to vše zvládáte sami s přístupem paní Křižíkové, která vám pomáhá toto vše otevřít, těším se na další sezení!

Mgr. Kateřina Křížková

Je to krásná práce, mám ji moc ráda. Děkuji, že jste ji zde tak podrobně vystihl, Martine!
    Také se těším, K. Křížková

Velice děkujeme za profiodborný a citlivý přístup,nemohli jsme sehnat psychologa a byli jsme přijatí hned,syn říkal a cítil že jedno sezení mu dalo více než několik kam chodil dříve,bylo na něm hned vidět že dostal správné nástroje,vřele doporučuji,my děkujeme a těšíme se na příště....

Mgr. Kateřina Křížková

Zdravím Vás, pane Bíbo, a moc děkuji za vřelá slova. Věřte mi, zajímavější objednání jsem ještě nezažila:
    "Dobrý den, jsme dnes objednaní k vám?"
    "Nee, to bude omyl, ale klidně přijďte."
    A bylo to. Jsem ráda, že jsme se našli!
    S pozdravem, K. Křížková

Jeste jednou patri pani Krizkove me obrovske diky, protoze mi ukazala cestu, kterou jsem ja nebyla schopna sama najit. Byla empaticka, na vse mi dokazala ukazat jiny uhel pohled a hlavne mi pomohla hnout se v tom, co chci a jit si za tim. Setkani bylo vzdy velice uvolnene a pratelske. Jeste jednou moc dekuji, muj zivot je opravdu mnohem krasnejsi po nasich setkanich. Vrele doporucuji.

Mgr. Kateřina Křížková

Vřele děkuji za doporučení! A mám velkou radost, že je vám v sobě a všude mnohem krásněji!

Vřele doporučuji... Profesionální přístup i vystupování. Klient se zde cítí, jako doma. Sem se vyloženě těším...

Mgr. Kateřina Křížková

Děkuji Vám, M. Z.! Je pro mě radost číst, že se na setkání těším nejen já :-)

• A

Chtěla bych ze srdce poděkovat paní Mgr.Křížové, že mi podala pomocnou ruku a zvedla mě ze dna v kterém jsem se ocitla. Vážím si její práce. Všem vřele doporučuji, opravdu mi pomohla dívat se na život jinýma očima a hlavně jsem díky ní našla sebe sama. Děkuji

Mgr. Kateřina Křížková

Děkuji Vám za sdílený názor, paní Skoumalová. Mám obrovskou radost z toho, jak se nám naše spolupráce daří a jak se vám čím dál více daří být si vědoma svého práva na lásku a štěstí :-)

Paní magistru mohu jen doporučit, byla velmi empatická, zajímala se o mou situaci a společně jsme se snažily najít cestu. Rady, které mi dala, mě posunuly v mém životě dál.

Mgr. Kateřina Křížková

Děkuji Vám za recenzi, p. J.K., vážím si jí. Spolupráce s vámi byla velmi příjemná a obdivuji, jak rychle jste dokázala mé připomínky a rady uvést do praxe. Ať se vám i nadále daří! S pozdravem, K. Křížková