Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
M.H.
Ze své osobní zkušenosti jsem se setkal s nepochopením, zlehčováním a bagatelizací většiny mých obtíží. Přístup lékaře byl chladný a odtažitý. Při snaze projevit svůj vlastní názor budete považováni za vzpurné a nespolupracující. Byl to poslední přístav, kde jsem hledal pomoc a stálo mě to skoro život. Není dnes jednoduché najít dobrého a spolehlivého psychiatra. Ale kdybych mohl vrátit čas, tomuto místu se vyhnu. Na závěr, pracuje zde jedna milá a ochotná sestřička.
Review
Nedoporučuji. Doktorka na mě protočila oči, když jsem jí řekla jaký mám problém. Na konci konzultace mi řekla, že asi je můj problém validní a myslí si, že by mě mohla diagnostikovat, ale že to neudělá. Dále již radši nekomentuji...
DR
Paní doktorka se mě ujala v situaci, kterou jsem vlastními silami nezvládal. I sestřičce děkuji za snahu akutní problém akutně řešit. Jsem oběma moc vděčný.
J.V.
Paní doktorka je odborník na svém místě, chodím k ní už 3 roky. Zajímá se o novinky ve svém oboru. Když předepíše novou medikaci, tak se zajímá o všechny vedlejší účinky léků, které z nich případně mám a hledá řešení na ně. Navíc i pro dobré slovo nejde daleko, takže z její návštěvy vždy odcházím s dobrým pocitem. Děkuji moc za její práci!
cizek.jiri
Výborná, empatická lékařka. Můj dojem po třech návštěvách je velmi pozitivní. Působí na mne velmi seriózním dojmem a dojmem uklidňujícím.
Petra K.
Paní doktorka je velmi sympatická, pečlivá, naslouchá (a to jsem jí celkem skákala do řeči), příjemná a hlavně profesionál s velkým přehledem. Mám srovnání, takže tuto paní doktorku ROZHODNĚ DOPORUČUJI. Petra
zdenka3112
Co člověk to názor, já jsem velmi spokojená.Paní doktorka působí velmi příjemným dojmem. Její přístup je též velmi osobní. Změnila jsem lékaře na doporučení a opravdu nemám jedinou výtku.
jean
U paní doktorky se léčím 7 let a je to první doktorka z tohoto oboru, která mi opravdu pomohla. Je pečlivá, empatická, má moji důvěru. U medikace člověka připraví na to, co ho čeká, vše vysvětlí.Když mám s něčím problém, snaží se najít schůdnější alternativu.
Má přehled o nových výsledcích výzkumu ve svém oboru, nikdy mi nepsala žádné zastaralé léky, ani mě necpala zbytečně vysokými dávkami léčiv, neposílala mě zbytečně na hospitalizaci.
1pawell
Opravdu, dosavadní dojem pro hodnocení spíše "velmi slabý". Dalo by se říci, že vzhledem k nezodpovědnému přístupu by její ordinace v některých případech mohly vážně poškodit. Určitě se budu snažit změnit ošetřujícího lékaře.
laurentin
Paní doktorka na mne působí velmi nesympatickým, namyšleným a povrchním dojmem. Docházím k ní několik měsíců na doporučení kamaráda, ale moc dobrý pocit zní nemám. Její přístup je velmi odtažitý a bez osobního zájmu.
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze