Zobrazit ostatní profily revmatologů v okolíCeník
Jana Vašíčková
Děkujeme paní doktorce za vysoce profesionální přístup a následnou pomoc.
Paní doktorka je jak po stránce profesionální tak lidské vynikající lékařka a její služby můžeme jen doporučit.
Jana V.
Nadia Barosová
K pani doktorce chodim uz 9 let a jsem sni moc spokojena vzdy se kni tesim mam ji moc rada a je name moc mila ted mi zjistila ze mam zanet v levim koleni jsem nemicna uz od 4 let a mam retmatickou artitydu neda seto lecit beru jenom prasky na bolest ted me tejden boli levi koleno a nemuzu vubec na neho chodit tak tam jdu ve ctvrtek znovu Nada
Vendula S.
K paní doktorce chodím od svých 15ti let, nyní je mi 20 let. Mám autoimunní onemocnění- smýšené onemocnění pojiva a ještě dále vitiligo, sklerodermie, snížená činnost štítné žlázy, gangliony na rukách, a pravá noha je o 7cm hubenější než levá .. Od mých 8mi let jsme se snažili najít někoho, kdo by mi mohl pomoci a konečně zjistil, co mi je.. První odběry v revmatologickém ústavu a paní doktorka při PRVNÍ návštěvě věděla co mi je a jak mi pomoci. Jsem jejím velkým dlužníkem, pomohla mi od bolestí a od problémů.. Podle mě je to nejlepší doktorka, kterou si člověk jako já může přát. Vendula S.
Libor Halman
Velmi empatická a milá lékařka. Odbornice. K paní doktorce chodím již léta a s jejím přístupem jsem velmi spokojený. Libor Halman
Petr Damian
U paní doktorky se léčím od roku 1994 s Bechtěrevovou nemocí. S její léčbou jsem velmi spokojen a taktéž s jejím velmi lidským přístupem. Je zlatíčko a vždy z její ordinace odcházím s úsměvem a těším se vždy na další návštěvu. Petr Damian
Myslím, že pro skutečně nemocné je nejlepší...
nejlepší revmatoložka, ochotná a milá
špatný lékař by neměl tak nacpanou čekárnu a měl by více času na pacienty. Mark
Souhlasím s uvedeným. Absolutní absence lidského chování. Neskutečný zážitek - byla jsem k ní odeslána na vyšetření mimo sjednaný termín, kvůli neskutečnému zhoršení stavu, navzdory mému neutěšenému stavu a de facto naprosté nepohyblivosti mě s křikem a nadávkami před personálem RÚ a jinými pacienty obvinila, že jí jako pacient, kterému od dveří předespala léky, co nezabraly a co má termín až za tři týdny, ji obtěžuji a otravuji. HRŮZA. Je zbrklá, pospíchá, věčně ve skluzu, podle mne určuje diagnózu příliš rychle a neuváženě a běda pacientovi, který na napsané léky nereaguje, v té chvíli je z něho potížista. Pro mě absolutní zklamání a ztráta důvěry.
je vážně dobrá
Upravit nebo spravovat profilRevmatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Revmatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Revmatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze