Václavská 12a (Terapeutické centrum Zázemí), Brno-střed, Brno

Psychoterapie • 800 Kč

Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí

Ostatní služby

1 000 Kč

klicovaterapie.cz

Jsem psychoterapeutka, facilitátorka a lektorka. Budu ráda, pokud se rozhodnete využít mé služby.
Více informací o mně najdete na mém webu, kde se můžete i objednat:
www.klicovaterapie.cz.

Nabízím podporu všem, kdo hledají řešení v různých náročných situacích. Mezi mé klientky a klienty patří lidé, kteří se chtějí zorientovat v tom, jakou cestou se mají vydat. Pomáhám také lidem, aby se znovu nadechli, mohli najít nové zdroje a s jejich pomocí získali kontrolu nad svými životy. Jako terapeutka chci pomoci klientům se v jejich životech vyznat, zvládat stres a strachy, které jim brání žít spokojený život.

V terapeutické praxi vycházím z principů Solution focused therapy (terapie zaměřená na řešení). V souladu s těmito principy věřím, že člověk má na mnoho situací ve svém životě velký vliv. I v případě, kdy jsou jeho možnosti omezené (například pokud žije s handicapem anebo trpí ztrátou blízkého člověka), může ovlivnit prožívání těžkých situací a způsoby, jak se s nimi vyrovnat. Právě terapie může výrazně přispívat ke zlepšení v těch oblastech života, v nichž se necítíme dost silní.

Umístění: klicovaterapie.cz individuální psychoterapie

Paní Hájková Klíčová je chápavá, naslouchá, nevnucuje svoje postoje nebo názory. Neřídí se společensky zažitými stereotypy, nabízí nestranný pohled na téma. Na terapii se vždy těším. Po víc než roku návštěv ju opravdu mohu jen a jen doporučit!

Umístění: klicovaterapie.cz individuální psychoterapie

Velmi milá a empatická žena. Vždy cítím podporu, taky klade ty správné otázky, které by mě samotnou nenapadli. Velmi pomáhá v třízení myšlenek a vždycky odcházím s dobrým pocitem.

Umístění: klicovaterapie.cz individuální psychoterapie

V životě jsem už poznala hodně terapeutů a terapeutek, teprve u Katky jsem ale opravdu zakotvila. Je báječně lidská, kreativní a rozhodně ji moc doporučuji.