Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
preklady
Je to vynikající lidská lékařka s velmi vyvinutým smyslem pro odbornost a empatie.Moc jí fandím.Ing.Vladimír Rulc,Liberec
Sokoáková
Velmi příjemná paní doktorka s profesionálním přístupem a zájmem o pacienta.Díky paní doktorko, vážím si Vás.
U paní doktorky i její sestry jsem se setkala s profesionálním a lidským přístupem, velice mi vyhovuje dodržování časovek, za dobu, kdy k paní doktorce chodím, si zcela získala důvěru moji i mé rodiny.
Super očařka. Možná se mi to jen zdá, protože jsem k ní přišel od paní Vaňkátové z Liberce, (což s prominutím je pouze osoba vlastnící titul MUDr, ale nikoliv doktorka), takže to byl kontrast o mnoho řádů. Nicméně dojem z obou návštěv byl maximálně pozitivní.
Výborná! Chodila jsem jak k paní doktorce Vokurkové tak k Vojtěchové a Mudr. Furstová je jednoznačně převyšuje!!! Milé jednání, profesionalita, maximálně doporučuji!
spokojenost a jednání na úrovni tak to má vypadat
Jan Sluka
takhle to má u lékaře vypadat (organizačně i profesně výborné)
j. Valhová
Velmi ochotná a vstřícná
Havel
Já i můj syn jsem nadmíru spokojení s profesionalitou paní doktorky i jejím přístupem k nám.
Adamíra
Vynikající lékařka a diagnostička. Velmi vstřícná a ochotná. Téměř žádné čekací lhůty v čekárně, vše je organizačně bezvadně zvládnuté. A sestřička rovněž "nemá chybu".