Jana Šestáková
Paní zubařka si klidně nechá zaplatit od roku 2017 od mé pojišťovny každý měsíc kapitační platbu aby mi v roce 2024 oznámila že mě už tehdy vyřadila z evidence.......fakt zírám jestli je tohle vůbec možné.....
Gabi
Děkuji paní doktorce za perfektní přístup její i sestřičky.S tak milou a šikovnou zubní lékařkou jsem se ješte nesetkala a jsem i velmi ráda že nám zaregistrovala děti,ke kterým má super přístup.Vše nás naučila správně dělat a my se snažíme to dodržovat,a tak je vyšetření jen opravdu jak říká -průzkumná akce :-D.Když mi něco vypadlo,tak mi to rychle a bezbolestně spravila,potrpím si na lepší plomby a bělené zuby a tady to není žádný problém.Pužívá nejmodernější metody na ošetření kazu,který jen začíná,ale ještě se nemusí vrtat,a tak mě zachránila od vrtání 4 zubů.Vše sleduje a zaznamenává a já jsem tak pečlivou zubařku ještě nikdy neměla ,jsem z ní nadšená a děti také.
Rudolf
Paní doktorka mi zachránila život,když sloužila na pohotovosti a včas a bezchybně zasáhla. Měl jsem půl roku otevřený zub od předchozího "zubaře",který mi sliboval ,že zub zachrání. Ale když jsem měl oteklý obličej a krk a horečku,že jsem nemohl ani řídit,musela mě manželka odvézt na pohotovost.Paní doktorka řekla,že to je opravdu za pět minut dvanáct a že stačilo pár hodin a otok by šel na hruď a srdce a mohl jsem zemřít.Zub vytrhla ,udělal rengen,dala mi antibiotika,a vymačkala strašně hnisu.Z pohotovosti jsem odcházel s úsměvem,se skoro normálním obličejem a v noci jsem mohl konečně spát.Další den,protože tohle bylo v sobotu,mi řekla ať mne stomatochirurg radši zkontroluje,a pan primář řekl že by to neudělal lépe a že vážně včasným a bezchybným zásahem mi zachránila vážné komplikace které mohly skončit pro mně tragicky. Do 3 dnů bylo vše OK a od té doby chodím už jenom k ní a jí jediné také věřím.Dala mi vše do pořádku,rychle ,bezbolestně a s úsměvem.Opravdový profesionál.
jandajan10
Paní doktorku můžu doporučit všem,už jsem byl u mnoha doktorů specialistů,ale lepšího profesionála ve svém oboru než je paní doktorka jsem nikdy nezažil.Klobouk dolů před její prací.
Jaroslav Běhounek
Docházíme k MUDr Fojtové přes dva roky.Jsme velmi spokojení.Má velmi profesionální přístup.Je tolerantní ,vstřícná a společně se sestřčkou se výborně doplňujjí.a patří jim velké poděkování.
Honzičák
Velmi mila a pecliva pani doktorka. Vzdy mila usmevava i sestricka. Navic opravdu profesionalni pristup. Vzdy vse perfektne vysvetli. Nabidne varianty reseni atd. Za me super.
Adriana
Tuto paní doktorku TAKÉ nedoporučuji, pokud nemáte nadbytek peněž, které chcete vyhodit a přijít o zuby. K paní doktorce jsem chodila několik let a i když věděla, že mám plno kazů, nikdy si neudělala čas, aby pomohla. Každá návštěva obsahovala zpravení 1 kazu a další objednání za 1-2 měsíce. Tedy prodlužování problému donekonečna. Slabá ochota a za mnoho peněz. Nehledě na to, že jsem díky jejím zákrokům, kdy mi zaplombovala kazy, přišla o 2 zuby.
Velissa
Já jsem s paní doktorkou spokojena. Uzdravila mi zub který mi chtěla jiná zubařka vytrhnout. Co se týká finanční stránky nabídne mi vždy nějaké varianty ze kterých si mohu vybrat o všem mě informuje s předstihem. Přístup je velice osobitý ale chápu že nějaká pravidla musí být striktně daná, co se týká sankce za pozdní příchody to chápu protože velmi hodně lidí čas nedodržuje a chápu že paní doktorce běží čas který může věnovat někomu jinému tedy-ostatně to že někdo přijde pozdě nebo vůbec by nepotěšilo nikoho,kvůli sankcím alespoň se snaží lidé být dochvilní. Když jste příjemní i vy je příjemná i paní doktorka a sestřička bývá příjemná vždy.
svikova.zuzana
Nevhodny pristup a arogance. S akutnou bolestou zubu i po predbežne dohodnutej schuzke nechava pacienty v čekarni čekat klidne i 4 hodiny.
JN
Rád bych tuto lékařku velmi kladně ohodnotil za její (i paní sestry) přívětivý přístup a profesionalitu. Novým pacientům, kteří se teprve rozhodují, ji mohu z vlastní zkušenosti rozhodně doporučit.
A navíc je hezká ;-)
Bolesti zubů v Českých Budějovicích