Ráda také pracuji individuálně s dospělými, existencialni směr doplněný úžasně efektivním Emotion Focused Therapy for Individuals.
Couples therapy in English, Emotion Focused Therapy for Couples approach
- Eft terapie
Thámova 133/24, Praha
Psychologické poradenství
Nazory
Jana
Využili jsme s partnerem párovou terapii pod vedením Kateřiny. Její přístup je empatický a milý. Doporučuji pro ty, kteří mají rádi volnější, mírnější a klidnější, přesto hluboké tempo vedení. Již na druhém sezení zcela jasně a konkrétně dokázala označit to, co potřebujeme řešit a s čím pracovat. Děkujeme
Michal H.
Rádi bychom poděkovali naší párové terapeutce za její laskavý a profesionální přístup. Od samého začátku jsme se cítili v bezpečném a podporujícím prostředí, kde jsme mohli otevřeně mluvit o svých pocitech i problémech. Pomohla nám lépe pochopit nejen jeden druhého, ale i sami sebe. Díky ní jsme našli cestu, jak spolu znovu komunikovat s respektem a empatií. Její schopnost naslouchat, klást trefné otázky a vést nás k hlubšímu porozumění je opravdu obdivuhodná. Vřele doporučujeme každému, kdo chce na svém vztahu pracovat s opravdovým odborníkem.
Pavel
Na terapii s Kateřinou jsem šel s nadějí, že nám pomůže lépe si porozumět – a přesně to se stalo. Vytváří bezpečné a klidné prostředí, kde se dá mluvit i o věcech, které by jinak bylo těžké říct nahlas. Nikdy nesoudí, jen pomáhá porozumět situacím a emocím do hloubky.
Díky jejímu vedení se cítím ve vztahu méně osaměle a lépe rozumím tomu, co prožívám. Kateřinu jednoznačně doporučuji.
Jan
Kateřina je skvělá párová terapeutka, která vytváří bezpečný prostor i pro ta nejtěžší témata. Má velmi empatický přístup, nesoudí a opravdu se snaží pochopit situaci v její hloubce. Nezůstává jen na povrchu problémů, ale postupně s námi rozkrývala skutečné příčiny našich konfliktů a pomohla nám pracovat s nimi tak, aby náš vztah byl dlouhodobě udržitelný.
Díky jejímu vedení jsme se naučili lépe komunikovat, vzájemně se respektovat a porozumět si.
Je to profesionál na svém místě, drží se etických zásad a pracuje s efektivními metodami, u kterých jsem pociťoval skutečný dopad.
Pokud o párové terapii uvažujete, s Kateřinou rozhodně neuděláte chybu – mně osobně pomohla nejen vztah zachránit, ale také ho posunout na úplně jinou úroveň.
Petr
Vše dobré a profesionální. Terapeutka je milá, příjemná a velmi vstřícná.
R.M.
Terapii s paní Kateřinou mohu jen doporučit. Návštěvu odborníka jsem dlouho odkládala, protože jsem se obávala, že budu násilně nucena do pro mě nepříjemných situací, ale opak byl pravdou. Paní Kateřina je velmi empatická, což mi pomohlo odhodit svoje zábrany a začít hovořit o svém trápení, a tak rozklíčovat podstatu problému. Při terapii jsem mnohokrát bezradně seděla v křesle, ale Kateřina mě vždy dokázala povzbudit a naučit se radovat i z těch malých úspěchů, které postupně přicházely. Díky terapii jsem si uvědomila priority mezi pracovním a osobním životem, což mě v současné době činí spokojenou a šťastnou. Pokud s návštěvou odborníka stále váháte, jako jsem váhala já, tak veškeré obavy zahoďte za hlavu, protože u paní Kateřiny se budete cítit příjemně.