Volný čas nejraději věnuje aktivitám jako je sport, četba, malování a poslech hudby.
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíCeník
Míša M.
Ke Kátě chodíme s manželem už roky. Vždy to byl moc fajn zážitek, za prvé člověk odchází s pocitem dokonale čistých hladkých zubů, ale hlavně je skvělá, zábavná, energická, pečlivá, je vidět opravdový zájem o obor a ráda a důkladně vysvětlí souvislosti.
Teď jsme k ní vzali i děti, dcera bojuje s čištěním v souvislosti s rovnátky a mladší je extrémně bázlivý. Dceři podala luxusní instruktáž, takže zjistila, že DH s rovnátky není až takový problém a synovi se věnovala s takovým citem, že celou proceduru zhodnotil jako "super zážitek". Dala si práci a čas vše důkladně a explicitně vysvětlit, osahat, vyzkoušet, získala si tím jeho důvěru, tak celé čištění proběhlo velmi harmonicky.
Káťu doporučuji těm nejbližším známým i neznámým, nešla bych už jinam.
F.R
Nejlepší a nejdivočejší dentální hygienistka co znam. Vše dobře vysvětlila, ukázala a k nikomu jinemu už nechceme chodit. Děkujeme!
A.Č.
Nejlepší hygienistka u ktere jsem byla. Moc příjemná a diky ní byla hygiena velmi příjemný zážitek. Bohužel již není v Magic smille a já netuším kde se k ní mám objednat. K nikomu jinému už totiž na hygienu chodit nechci
M.H.
Slečna hygienistka je velice šikovná a šetrná, umí výborné instruktáže čištění. Je po letech první hygienistka, která mne donutila čistit mezizubními kartáčky a je to znát. Jsem jí za to vděčný.
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze