Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Nedoporučuji, selhání
Moje deti k pani doktorce uz chodi skoro od narození. Nástup byl fajn, pani doktorka se zajímala apod, jak přistoupila k malému zdraví zhruba v období narozeni druhého dítěte, tak slo vse od 10 k 5. Nejeví žádný skutečný zajem o léčbu, mam pocit ze nase návštěva spíše obtěžuje. Všechny příznaky vzdy konzultovany s dr a odcházeli jsme s diagnozou: to je normální, male je zdrave….skoncila jsem s detmi na orl, kde nas poslali na alergologii, kde zjistili ze dr zanedbala vse co bylo do oči bijící, všechny příznaky, pul roční ryma apod,a ze dite ma ABMK, kdyby dr řešila hned, a neodbyvala nas jen tím ze průdušky jsou čisté, ryma je normální..potýkáme se dneska s lehčím příběhem. Dr nedoporučuji. Sestřičky se u ni střídají jak na běžícím páse a přístup k pacientovi ve směru “nezájem” je příšerný. Bohuzel marně hledám jiného dr.
Iveta Š.
k paní doktorce chodím s dětmi už 10 let. Dříve byla spolehlivá, sestřička tam bývala přísná ale velice ochotná a s dětmi jí to šlo krásně. Bohužel od covidu Vás nevezmou bez zavolání, diagnóza se určuje přes telefon a ještě ho určuje nová sestřička. Do ordinace se nedá dovolat - 15 minut a stále obsazeno. Po úspěšném dovolání do ordinace sestřička nestíhá a na telefonu čekám i 10 minut než sestřička vyřídí jiné věci - dříve tomu tak nebylo. Za mě rozhodně nedoporučuji tuto ordinaci.
Anna
Profesionalita,rodinné prostředí,výborná organizace poraden pro miminko. Zkušená doktorka i sestra. Hodiny dle objednání jsou výborný.doporučuju.
Klára S.
Zkušená paní doktorka, poradila nám i po telefonu. Milá sestřička,která nám pomohla s kojením, péčí o dcerku - doplnila vše,co nebylo jasné z porodnice. Výborně organizovaná ordinace, objednání na přesný čas - to jsme ocenili hlavně během nouzového stavu. Porada s očkováním. Vybrali jsme dobře.
V.P.
Ma zkusenost s prohlidkou a ockovanim v 18.mesicni meho syna nebyla ani trochu prijemna. Syn ziskal v ordinaci trauma. Pani doktorka mu agresivne prekrizila rucicky jen aby ho mela posazeneho proti sobe, nešetrne probehla cela prohlidka. Stresovych momentu v ordinaci probehlo daleko vic! Otresny pristup, zadne pochopeni, respektovani potreb batolete ani empatie! Na samem zaveru mi doktorkou ironicky bylo popřáno, aby Kuba uz nic horsiho nezazil. Naproste selhani.
Takovy pristup k batoleti potazmo detem povazuji nejen za hruby, ale znacne neprofesionalni. Dalsi navsteva nas cekala u zubarky a veterinarky. Obe navstevy probehly s placem a krikem. Syn ziskal trauma z lekaru.
Samozrejme do ordinace pani doktorky Brozove nikdy uz nevstoupime!
Karimova Solikha
Nejlepší doktorka.. vsem velice doporucuji! Je pecliva, nikdy nic nezanedba. Ale muzete u ni i diskutovat problem, rict svuj nazor, a spolu najdete nejlepsi reseni, ktere uspokoji obe strany a hlavne ne na ukor ditete.
DEKUJEM.
Karimova Solikha
Luisa Dudáková
Bezvadná dětská doktorka, vždy nám dokáže dobře poradit, je zkušená, má klidný a milý přístup, také skvěle pracující sestřičku, čekárnu s hernou, dodržuje čas objednání, dcera se nikdy nebojí. Mohu jedině doporučit.
Petra Hrabánková
Skvělá paní doktorka a skvělá paní sestřička. Obě jsou neuvěřitelně ochotné a neustále milé, již tam s dětmi chodím 10 let a ještě jsem ani jednu nezažila nepříjemnou. Paní doktorka, je také vstřícná k alternativám léčení a nedává antibiotika na potkání, za což jí velice děkuji.
Prostě jsou to skvělé ženy na svém místě.
Petra Hrabánková
Péťa Š.
Skvělá doktorka s ještě lepší sestřičkou, paní doktorce věřím a vždy, když mám nějaky problém, stačí zavolat a poradí. Obě musí mít super pamatovak na lidi, protože vždycky ví kdo volá doporučujeme ji ostatním rodičům
choteticka1
Paní doktorka je pediatrem na svém místě, navštěvovala jsem jí s oběma syny a dnes k ní chodí i vnučka. V ordinaci vždy vládla pohodová atmosféra, ochota vše vysvětlit a najít nejlepší řešení v zájmu dítěte. K příjemné atmosféře přispívá i přístup milé sestřičky.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze